330089 UE Microbiology Practicals (2019S)
Continuous assessment of course work
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Die VO Mikrobiologie ist inhaltliche Voraussetzung da die Übungen auf deren Kenntnisse aufbauen.ANWESENHEITSPFLICHT!Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.Platzvergabe erfolgt vorzugsweise an Studierende, welche die Lehrveranstaltung in ihrem Studium als Pflichtleistung absolvieren müssen.
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.Platzvergabe erfolgt vorzugsweise an Studierende, welche die Lehrveranstaltung in ihrem Studium als Pflichtleistung absolvieren müssen.
Registration/Deregistration
- Registration is open from Mo 11.02.2019 08:00 to Mo 25.02.2019 17:00
- Deregistration possible until Sa 15.06.2019 17:00
Details
max. 42 participants
Language: German
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
Cours 1: Monday until Friday 09-12
Monday
01.07.
09:00 - 15:00
Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
02.07.
09:00 - 15:00
Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
Wednesday
03.07.
09:00 - 15:00
Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
Thursday
04.07.
09:00 - 15:00
Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
Friday
05.07.
09:00 - 15:00
Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Theoretical final exam , including the permanent performance appraisal
Written, open Questions
Written, open Questions
Minimum requirements and assessment criteria
The lecture Hygiene and Microbiology
Points System (total 20 Points)
1-10 p: 5
11-12 p: 4
13-15 p: 3
16-18 p: 2
19-20 p: 1
Points System (total 20 Points)
1-10 p: 5
11-12 p: 4
13-15 p: 3
16-18 p: 2
19-20 p: 1
Examination topics
Combines theory with practical exercises, media-assisted presentation (PowerPoint presentations) ; demonstrations ,
Reading list
Script
Association in the course directory
Last modified: Mo 07.09.2020 15:44
Some common operating hygienic examinations are carried out in this internship namely: Enumeration of bacteria from surfaces; Determination of airborne bacterial count; Sedimentation; Impaction method; Creating a susceptibility testing; Squeeze method; Antibiogram; Non-cultural and indirect cultural methods; Gas chromatography (GC), high pressure liquid chromatography (HPLC); Electrophoresis in the diagnosis; Polymerase Chain Reaction; (PCR); Impedance measurement; Direct Epifluoreszent filter technique (DEFT); Limulus-Test (LAL); Adenosintriphospat- (ATP) measurement; Measurement of the gas change;