330090 SE Seminar to Food Law (2014W)
Continuous assessment of course work
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Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.
Für Bachelorstudierende: Voraussetzung: positiv absolvierte Prüfung zur VO Lebensmittelrecht
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.
Für Bachelorstudierende: Voraussetzung: positiv absolvierte Prüfung zur VO Lebensmittelrecht
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 15.09.2014 08:00 to Th 25.09.2014 12:00
- Deregistration possible until Mo 06.10.2014 12:00
Details
max. 35 participants
Language: German
Lecturers
Classes
Lehrveranstaltungstermine:
MO 06.10.2014 15.00-18.00 SE 2E562MO 20.10.2014 15.00-18.00 SE 2E562
MO 27.10.2014 15.00-18.00 SE 2E562
MO 03.11.2014 15.00-18.00 SE 2E562
MO 10.11.2014 15.00-18.00 SE 2E562Abschlussprüfung (verpflichtend)
MO 15.12.2014 17.00-20.00 Seminarraum 2E562
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Minimum requirements and assessment criteria
Examination topics
Reading list
Association in the course directory
Last modified: Mo 07.09.2020 15:44