330099 VO Food Additives (2013W)
Labels
LV für Masterstudium: Voraussetzung Zulassung zum MasterstudiumLEHRVERANSTALTUNGS-TERMINE
Do 03.10.2013, 16:00-19:00 Uhr - Ort: SE 509 (UZA 2)
Do 10.10.2013, 16:00-19:00 Uhr - Ort: SE 509 (UZA 2)
Do 17.10.2013, 16:00-19:00 Uhr - Ort: SE 509 (UZA 2)
Do 31.10.2013, 16:00-19:00 Uhr - Ort: SE 509 (UZA 2)
Do 07.11.2013, 16:00-19:00 Uhr - Ort: SE 509 (UZA 2)
Do 14.11.2013, 16:00-19:00 Uhr - Ort: SE 509 (UZA 2)
Do 28.11.2013, 16:00-19:00 Uhr - Ort: SE 509 (UZA 2)
Do 05.12.2013, 16:00-19:00 Uhr - Ort: SE 509 (UZA 2)
Do 03.10.2013, 16:00-19:00 Uhr - Ort: SE 509 (UZA 2)
Do 10.10.2013, 16:00-19:00 Uhr - Ort: SE 509 (UZA 2)
Do 17.10.2013, 16:00-19:00 Uhr - Ort: SE 509 (UZA 2)
Do 31.10.2013, 16:00-19:00 Uhr - Ort: SE 509 (UZA 2)
Do 07.11.2013, 16:00-19:00 Uhr - Ort: SE 509 (UZA 2)
Do 14.11.2013, 16:00-19:00 Uhr - Ort: SE 509 (UZA 2)
Do 28.11.2013, 16:00-19:00 Uhr - Ort: SE 509 (UZA 2)
Do 05.12.2013, 16:00-19:00 Uhr - Ort: SE 509 (UZA 2)
Details
max. 60 participants
Language: German
Examination dates
- Thursday 09.01.2014 15:00 - 16:30 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
- Thursday 13.03.2014 12:00 - 13:30 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
- Thursday 24.04.2014 15:00 - 16:30 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
Lecturers
Classes
Currently no class schedule is known.
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Minimum requirements and assessment criteria
Examination topics
Reading list
Association in the course directory
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27