Universität Wien

330101 VO Food Science I - Production and Quality of Plant Products (2014S)

LEHRVERANSTALTUNGSTERMINE:
FR 07.03.2014 15.00-17.30 UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
FR 14.03.2014 12.00-14.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
FR 21.03.2014 12.00-14.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
FR 28.03.2014 12.00-14.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
FR 04.04.2014 12.00-14.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
FR 11.04.2014 13.00-15.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
FR 02.05.2014 12.00-14.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
FR 09.05.2014 11.00-13.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
FR 16.05.2014 11.00-13.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
FR 23.05.2014 13.30-16.00 UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG (Bestätigt)
FR 30.05.2014 12.00-14.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
FR 06.06.2014 12.00-14.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
FR 13.06.2014 13.00-15.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
FR 20.06.2014 12.00-14.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)

Details


Information

Aims, contents and method of the course

Assessment and permitted materials

Minimum requirements and assessment criteria

Examination topics

Reading list


Association in the course directory

Last modified: Sa 02.04.2022 00:27