Universität Wien

330105 VO Nutritional Scienes as a Scientific Discipline (2017W)

Teil der STEOP im Bachelor EW Version 2013 und Bachelor Lehramt

ACHTUNG:
Diese VO wird in Zusammenhang mit der VO 330008 -Ernährungslehre allgemein und multidisziplinär gehalten.
Die VOs 330008 und 330105 werden durch eine Fachprüfung beurteilt.
Zu dieser Vorlesung können Prüfungen nur im Rahmen einer
Fachprüfung: 33-0482 STEOP Modulprüfung: - Grundlagen der Ernährungslehre - (gemäß dem Curriculum Bachelor Ernährungswissenschaften Version 2013 und LA Bachelorstudium UF HE) oder
Fachprüfung -Einführung in die Ernährungswissenschaften-(Wahlfach zur Studienberechtigungsprüfung) NUR für außerordentlich Studierende Studienkennzahl A990
und absolviert werden.

Download der Unterlagen auf der Moodle-Plattform "Ernährungslehre: angewandt und multidisziplinär"

Details

Language: German

Lecturers

Classes (iCal) - next class is marked with N

  • Wednesday 04.10. 11:30 - 14:15 UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
  • Friday 06.10. 10:15 - 13:00 UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
    UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG

Information

Aims, contents and method of the course

Teaching meets science and practical experience!

Students get to know training goals and research activities of nutritional sciences in Vienna. They get an understanding of nutritionally-significant questions.

Assessment and permitted materials

Note:
written STEOP Modul examination on Basics in Nutrition: Applied and Multidisciplinary and Nutritional Scienes as a Scientific Discipline: multiple choice questions

Minimum requirements and assessment criteria

pass mark being 60%

Examination topics

STEOP Modul exam along with Basics in Nutrition: Applied and Multidisciplinary

lecture with e-learning parts

Reading list

e-learning documents

Association in the course directory

Last modified: Sa 02.04.2022 00:27