Universität Wien FIND
Warning! The directory is not yet complete and will be amended until the beginning of the term.

330105 VO Nutritional Scienes as a Scientific Discipline (2019S)

Teil der STEOP im Bachelor EW

ACHTUNG:
Diese VO wird in Zusammenhang mit der VO 330008 -Ernährungslehre allgemein und multidisziplinär gehalten.
Die VOs 330008 und 330105 werden durch eine Fachprüfung beurteilt.
Zu dieser Vorlesung können Prüfungen nur im Rahmen einer
Fachprüfung: 33-0482 STEOP Modulprüfung: - Grundlagen der Ernährungslehre - (gemäß dem Curriculum Bachelor Ernährungswissenschaften Version 2013 und LA Bachelorstudium UF HE) oder
Fachprüfung -Einführung in die Ernährungswissenschaften-(Wahlfach zur Studienberechtigungsprüfung) NUR für außerordentlich Studierende Studienkennzahl A990
und absolviert werden.

Download der Unterlagen auf der Moodle-Plattform "Ernährungslehre: angewandt und multidisziplinär"

Registration/Deregistration

Details

Language: German

Lecturers

Classes (iCal) - next class is marked with N

Tuesday 19.03. 08:00 - 11:15 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
Tuesday 26.03. 09:45 - 13:00 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG

Information

Aims, contents and method of the course

Aims:
Teaching meets science and practical experience!

Students get to know training goals and research activities of nutritional sciences in Vienna. They get an understanding of nutritionally-significant questions.

Content:
Presentation of the different research topics at the department of nutritional sciences.

Methods:
lecture

Assessment and permitted materials

Written STEOP Modul examination on Basics in Nutrition: Applied and Multidisciplinary and Nutritional Scienes as a Scientific Discipline: multiple choice questions

Minimum requirements and assessment criteria

pass mark being 60% of 100 achievable score
91,0 <= P <= 100 very good (1)
81 <= P < 91 Good (2)
71 <= P < 81 satisfactory (3)
60,0 <= P < 71 still satisfactory(4)
0 <= P < 60 unsatisfactory (5)

Examination topics

STEOP Modul examination on Basics in Nutrition: Applied and Multidisciplinary and Nutritional Scienes as a Scientific Discipline
Relevant for examination are subjects of the lecture of the current semester.
Slides and supporting documents are accessable on moodle.

Reading list

e-learning Documents

Association in the course directory

Last modified: We 27.02.2019 10:08