330105 VO Nutritional Scienes as a Scientific Discipline (2022S)
Teil der STEOP im Bachelor EW
Labels
REMOTE
ACHTUNG:
Diese VO wird in Zusammenhang mit der VO 330008 Ernährungslehre allgemein und multidisziplinär als Bestandteil der STEOP Grundlagen der Ernährungslehre abgehalten.
Die VOs 330008 und 330105 werden durch eine Fachprüfung beurteilt.
Zu dieser Vorlesung können Prüfungen nur im Rahmen einer
Fachprüfung: 33-0482 STEOP Modulprüfung: - Grundlagen der Ernährungslehre - (gemäß dem Curriculum Bachelor Ernährungswissenschaften Version 2013 und LA Bachelorstudium UF HE) oder
Fachprüfung -Einführung in die Ernährungswissenschaften-(Wahlfach zur Studienberechtigungsprüfung) NUR für außerordentlich Studierende Studienkennzahl A990
und absolviert werden.Download der Unterlagen auf der Moodle-Plattform "Ernährungslehre: angewandt und multidisziplinär"
Diese VO wird in Zusammenhang mit der VO 330008 Ernährungslehre allgemein und multidisziplinär als Bestandteil der STEOP Grundlagen der Ernährungslehre abgehalten.
Die VOs 330008 und 330105 werden durch eine Fachprüfung beurteilt.
Zu dieser Vorlesung können Prüfungen nur im Rahmen einer
Fachprüfung: 33-0482 STEOP Modulprüfung: - Grundlagen der Ernährungslehre - (gemäß dem Curriculum Bachelor Ernährungswissenschaften Version 2013 und LA Bachelorstudium UF HE) oder
Fachprüfung -Einführung in die Ernährungswissenschaften-(Wahlfach zur Studienberechtigungsprüfung) NUR für außerordentlich Studierende Studienkennzahl A990
und absolviert werden.Download der Unterlagen auf der Moodle-Plattform "Ernährungslehre: angewandt und multidisziplinär"
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
Details
Language: German
Lecturers
- Petra Rust
- Claudia Maria Angele
- Ina Bergheim
- Georg Hoffmann
- Daniel König
- Jürgen König
- Dorota Majchrzak
- Karl-Heinz Wagner
Classes (iCal) - next class is marked with N
- Thursday 17.03. 09:45 - 12:15 Digital
- Thursday 24.03. 09:45 - 12:15 Digital
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Written STEOP Modul examination on Basics in Nutrition: Applied and Multidisciplinary and Nutritional Scienes as a Scientific Discipline: multiple choice questions
Minimum requirements and assessment criteria
pass mark being 60% of achievable points
multiple choice exam
multiple choice exam
Examination topics
STEOP Modul examination on Basics in Nutrition: Applied and Multidisciplinary and Nutritional Scienes as a Scientific DisciplineRelevant for examination are subjects of the lecture of the current semester.
Slides and supporting documents are accessable on moodle.
Slides and supporting documents are accessable on moodle.
Reading list
Slides available on Moodle
Association in the course directory
Last modified: Th 11.05.2023 11:28
Teaching meets science and practical experience!Students get to know training goals and research activities of nutritional sciences in Vienna. They get an understanding of nutritionally-significant questions.Content:
Presentation of the different research topics at the department of nutritional sciences.Methods:
lecture