330105 VO Nutritional Scienes as a Scientific Discipline (2024W)
Teil der STEOP im Bachelor EW Version 2013 und Bachelor Lehramt
Labels
ACHTUNG:
Diese VO wird in Zusammenhang mit der VO 330008 -Ernährungslehre allgemein und multidisziplinär gehalten.
Die VOs 330008 und 330105 werden durch eine Fachprüfung beurteilt.
Zu dieser Vorlesung können Prüfungen nur im Rahmen einer
Fachprüfung: 33-0482 STEOP Modulprüfung: - Grundlagen der Ernährungslehre - (gemäß dem Curriculum Bachelor Ernährungswissenschaften Version 2013 und LA Bachelorstudium UF HE) oder
Fachprüfung -Einführung in die Ernährungswissenschaften-(Wahlfach zur Studienberechtigungsprüfung) NUR für außerordentlich Studierende Studienkennzahl A990
und absolviert werden.Download der Unterlagen auf der Moodle-Plattform "Ernährungslehre: angewandt und multidisziplinär"
Diese VO wird in Zusammenhang mit der VO 330008 -Ernährungslehre allgemein und multidisziplinär gehalten.
Die VOs 330008 und 330105 werden durch eine Fachprüfung beurteilt.
Zu dieser Vorlesung können Prüfungen nur im Rahmen einer
Fachprüfung: 33-0482 STEOP Modulprüfung: - Grundlagen der Ernährungslehre - (gemäß dem Curriculum Bachelor Ernährungswissenschaften Version 2013 und LA Bachelorstudium UF HE) oder
Fachprüfung -Einführung in die Ernährungswissenschaften-(Wahlfach zur Studienberechtigungsprüfung) NUR für außerordentlich Studierende Studienkennzahl A990
und absolviert werden.Download der Unterlagen auf der Moodle-Plattform "Ernährungslehre: angewandt und multidisziplinär"
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
Details
Language: German
Lecturers
- Petra Rust
- Claudia Maria Angele
- Ina Bergheim
- Daniel König
- Jürgen König
- Tilman Kühn
- Stefan Schulreich
- Karl-Heinz Wagner
Classes (iCal) - next class is marked with N
-
Friday
08.11.
11:30 - 14:45
UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG -
Friday
15.11.
09:45 - 12:15
UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Note:
written STEOP Modul examination on Basics in Nutrition: Applied and Multidisciplinary and Nutritional Sciences as a Scientific Discipline: multiple-choice questions
Duration of the exam 60min
written STEOP Modul examination on Basics in Nutrition: Applied and Multidisciplinary and Nutritional Sciences as a Scientific Discipline: multiple-choice questions
Duration of the exam 60min
Minimum requirements and assessment criteria
pass mark being 60% of achievable score
Examination topics
STEOP Modul examination on Basics in Nutrition: Applied and Multidisciplinary and Nutritional Sciences as a Scientific Discipline
Relevant for examination are subjects of the lecture of the current semester.
Slides and supporting documents are accessible on moodle.
Relevant for examination are subjects of the lecture of the current semester.
Slides and supporting documents are accessible on moodle.
Reading list
Folien der Vortragenden, welche via Moodle bereitgestellt werden.
Association in the course directory
Last modified: Tu 10.09.2024 21:46
Teaching meets science and practical experience!Students get to know training goals and research activities of nutritional sciences in Vienna. They get an understanding of nutritionally-significant questions.Content:
Presentation of the different research topics at the department of nutritional sciences.Methods:
lecture