Universität Wien

330108 UE Practices in Nutiritional Physiology II (2013S)

Continuous assessment of course work

Bitte melden Sie sich nach Ende der UNIVIS Anmeldefrist = nachdem Sie Zugang zur LV in Moodle erhalten via der E-Learning Plattform Moodle verbindlich zu einem Kurs an!

Alle Räumlichkeiten in UZA2

VORBESPRECHUNG

Di 05.03.2013, 14:15-17:00 Uhr - Ort: HS 8

LEHRVERANSTALTUNGS-TERMINE

Kurs 01 täglich:

Mo 11.03. bis Do 14.03.2013, immer von 09:00-18:00 Uhr -

Ort: Labore (Pharm.)

und Fr 15.03.2013 parallel 09:00-15:00 Uhr - Ort: SE 546

und 09:00-15:00 Uhr - Ort: SE 562

Kurs 02 täglich:

Mo 18.03. bis Do 21.03.2013, immer von 09:00-18:00 Uhr -

Ort: Labore (Pharm.)

und Fr 22.03.2013 parallel 09:00-15:00 Uhr - Ort: SE 546

und 09:00-15:00 Uhr - Ort: SE 562

Kurs 03 täglich:

Mo 08.04. bis Do 11.04.2013 immer von 09:00-18:00 Uhr -

Ort: Labore (Pharm.)

und Fr 12.04.2013 parallel 9:00-15:00 Uhr - Ort: SE 546

und 09:00-15:00 Uhr - Ort: SE 509

Kurs 04 täglich:

Mo 15.04. bis Do 18.04.2013 immer von 09:00-18:00 Uhr -

Ort: Labore (Pharm.)

und Fr 19.04.2013 parallel 09:00-15:00 Uhr - Ort: SE 546

und 09:00-15:00 Uhr - Ort: SE 509

ABSCHLUSSPRÜFUNG(EN)

Mi 15.05.2013, 13:00-14:30 Uhr - Ort: HS 8

Mi 22.05.2013, 12:30-14:00 Uhr - Ort: HS 8

Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.

Bitte melden Sie sich nach Ende der UNIVIS Anmeldefrist = nachdem Sie Zugang zur LV in Moodle erhalten via der E-Learning Plattform Moodle verbindlich zu einem Kurs an!

Registration/Deregistration

Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).

Details

max. 162 participants
Language: German

Lecturers

Classes

Currently no class schedule is known.

Information

Aims, contents and method of the course

The course introduces into modern analytical techniques usually used to analyse human blood samples as well as food samples. Students will gain a broad insight into a wide spectrum of analytical methods.

Assessment and permitted materials

The grading consists of work performed in the laboratory (40%), the final examination (multiple choice, open-end questions, chemical arithmetic; 40%), the group work (15%) and the lab journal (5%). To pass the course, an overall performance of at least 60% has to be reached.

Minimum requirements and assessment criteria

Aim of the course is to enable students to perform independently and correctly different analytics of human blood samples and food samples as well as to interprete generated data.

Examination topics

Introduction into laboratory work with focus on photometry, tritration, HPLC, ASE, and calorimetrics.

Reading list


Association in the course directory

Last modified: Mo 07.09.2020 15:45