330108 UE Practice in Human Nutrition II (2014W)
Continuous assessment of course work
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Die Kurseinteilung erfolgt nach der Platzvergabe im Univis über die Plattform moodle.
An allen Kurstagen inklusive Vorbesprechung und Theorie besteht Anwesenheitspflicht!Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.
An allen Kurstagen inklusive Vorbesprechung und Theorie besteht Anwesenheitspflicht!Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 15.09.2014 08:00 to Th 25.09.2014 12:00
- Deregistration possible until Th 30.10.2014 12:00
Details
max. 76 participants
Language: German
Lecturers
- Petra Rust
- Verena Hasenegger
- Sonja Kanzler
- Benjamin Missbach
- Oliver Neubauer
- Ruth Quint
- Elisabeth Rudolph-König
- Anela Tosevska
Classes
Die Kurseinteilung erfolgt nach der Platzvergabe im Univis über die Plattform moodle. Bitte melden Sie sich, sobald Sie im Status ANGEMELDET stehen und zur E-Learning Plattform Zugang haben via moodle zu einem Kurs an.
An allen nachstehend angeführten Unterrichtseinheiten (Vorbesprechung, Labor und Theorie) besteht Anwesenheitspflicht!VORBESPRECHUNG: DO 30.10.2014 12-16 Uhr HS 6, UZA IIKurs 1: MO 3.11.2014 9-18 Uhr Labor 2 F254, UZA IIDI 4.11.2014 9-18 Uhr Labor 2 F254, UZA IIMI 5.11.2014 9-18 Uhr Labor 2 F254, UZA IIDO 6.11.2014 8-15 Uhr SE 546+SE 562, UZA IIKurs 2: MO 10.11.2014 9-18 Uhr Labor 2F254, UZA IIDI 11.11.2014 9-18 Uhr Labor 2F254, UZA IIMI 12.11.2014 9-18 Uhr Labor 2F254, UZA IIDO 13.11.2014 8-15 Uhr SE Raum 546 + SE Raum 562, UZA IIKurs 3: MO 17.11.2014 9-18 Uhr Labor 2F254, UZA IIDI 18.11.2014 9-18 Uhr Labor 2F254, UZA IIMI 19.11.2014 9-18 Uhr Labor 2F254, UZA IIDO 20.11.2014 8-15 Uhr SE 546+ SE 562, UZA IIPrüfungen: DO 27.11.2014 9-11 Uhr HS 7, UZA IIDO 4.12.2014 12-14 Uhr HS 7, UZA IIInformation
Aims, contents and method of the course
The course introduces into modern analytical techniques usually used to analyse human blood samples as well as food samples. Students will gain a broad insight into a wide spectrum of analytical methods.
Assessment and permitted materials
The grading consists of work performed in the laboratory (40%), the final examination (multiple choice, open-end questions, chemical arithmetic; 40%), the group work (15%) and the lab journal (5%). To pass the course, an overall performance of at least 60% has to be reached.
Minimum requirements and assessment criteria
Aim of the course is to enable students to perform independently and correctly different analytics of human blood samples and food samples as well as to interprete generated data.
Examination topics
Introduction into laboratory work with focus on photometry, tritration, HPLC, ASE, and calorimetrics.
Reading list
Association in the course directory
Last modified: Mo 07.09.2020 15:45