330108 UE Practice in Human Nutrition II (2015S)
Continuous assessment of course work
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Die Kurseinteilung erfolgt nach der Platzvergabe im Univis über die Plattform moodle.
An allen Kurstagen inklusive Vorbesprechung und Theorie besteht Anwesenheitspflicht!Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.
An allen Kurstagen inklusive Vorbesprechung und Theorie besteht Anwesenheitspflicht!Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Su 15.02.2015 10:00 to We 25.02.2015 15:00
- Deregistration possible until Th 26.02.2015 12:00
Details
max. 81 participants
Language: German
Lecturers
- Petra Rust
- Dieter Genser
- Verena Hasenegger
- Sonja Kanzler
- Benjamin Missbach
- Ruth Quint
- Elisabeth Rudolph-König
- Anela Tosevska
- Katerina Vrtikapa
Classes
Kursanmeldung über Moodle:
26.02.2015 12.00 Uhr -04.03.2015; 22:00Uhr
MI 15.4.2015 08:00 bis 09:30 Uhr HS 6, UZAIITermine der LEHRVERANSTALTUNG:Kurs 1:MO 20.4.2015 9 bis 18 Uhr Labor 2F254, UZAIIDI 21.4.2015 9 bis 18 Uhr Labor 2F254, UZAIIMI 22.4.2015 9 bis 18 Uhr Labor 2F254, UZAIIMO 27.4.2015 8 bis 14 Uhr SE Raum 546 und SE Raum 562, UZAIIKurs 2:MO 27.4.2015 9 bis 18 Uhr Labor 2F254, UZAIIDI 28.4.2015 9 bis 18 Uhr Labor 2F254, UZAIIMI 29.4.2015 9 bis 18 Uhr Labor 2F254, UZAIIDO 30.4.2015 8 bis 14 Uhr SE Raum 546 und SE Raum 562, UZAIIKurs 3:MO 4.5.2015 9 bis 18 Uhr Labor 2F254, UZAIIDI 5.5.2015 9 bis 18 Uhr Labor 2F254, UZAIIMI 6.5.2015 9 bis 18 Uhr Labor 2F254, UZAIIMI 29.4.2015 8 bis 14 Uhr SE Raum 546 und SE Raum 509 UZAIIAbschlussprüfungen:MI 13.5.2015 11:30 bis 13:00 Uhr HS 6, UZAIIMI 18.5.2015 8 bis 09:30 Uhr HS 6, UZAIIDI 30.6.2015 8 bis 8:45 Uhr im HS 8, UZAI
Information
Aims, contents and method of the course
The course introduces into modern analytical techniques usually used to analyse human blood samples as well as food samples. Students will gain a broad insight into a wide spectrum of analytical methods.
Assessment and permitted materials
The grading consists of work performed in the laboratory (40%), the final examination (multiple choice, open-end questions, chemical arithmetic; 40%), the group work (15%) and the lab journal (5%). To pass the course, an overall performance of at least 60% has to be reached.
Minimum requirements and assessment criteria
Aim of the course is to enable students to perform independently and correctly different analytics of human blood samples and food samples as well as to interprete generated data.
Examination topics
Introduction into laboratory work with focus on photometry, tritration, HPLC, ASE, and calorimetrics.
Reading list
Association in the course directory
Last modified: Mo 07.09.2020 15:45