Universität Wien

330108 UE Practice in Human Nutrition II (2022S)

Continuous assessment of course work
MIXED

Summary

1 Hasenegger , Moodle
2 Hasenegger , Moodle
3 Hasenegger , Moodle
4 Hasenegger , Moodle

Registration/Deregistration

Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
Registration information is available for each group.

Groups

Group 1

Es besteht Anwesenheitspflicht an allen Kurstagen inkl. Vorbesprechung!
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.

max. 16 participants
Language: German
LMS: Moodle

Lecturers

Classes

Vorbesprechung:
DI, 15.03.2022 (10.30-11.30 Uhr - Digital)

Übungstage:
DI, 29.03.2022 (10.00-13.00 Uhr - HS 6)
MI, 30.03.2022 (09.00-18.00 Uhr - Labor 2F254)
DO, 31.03.2022 (09.00-18.00 Uhr - Labor 2F254)
FR, 01.04.2022 (09.00-16.00 Uhr - Labor 2F254)

Abschlussprüfung:
DI, 10.05.2022 (15.00-15.45 - HS 7) oder
MI, 18.05.2022 (11.30-12.15 - HS 7)

Minimum requirements and assessment criteria

To pass the course, an overall performance of at least 60% has to be reached.

Group 2

Es besteht Anwesenheitspflicht an allen Kurstagen inkl. Vorbesprechung!
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.

max. 16 participants
Language: German
LMS: Moodle

Lecturers

Classes

Vorbesprechung:
DI, 15.03.2022 (10.30-11.30 Uhr - Digital)

Übungstage:
DI, 05.04.2022 (10.00-13.00 Uhr - HS 5)
MI, 06.04.2022 (09.00-18.00 Uhr - Labor 2F254)
DO, 07.04.2022 (09.00-18.00 Uhr - Labor 2F254)
FR, 08.04.2022 (09.00-16.00 Uhr - Labor 2F254)

Abschlussprüfung:
DI, 10.05.2022 (15.00-15.45 - HS 7) oder
MI, 18.05.2022 (11.30-12.15 - HS 7)

Minimum requirements and assessment criteria

To pass the course, an overall performance of at least 60% has to be reached.

Group 3

Es besteht Anwesenheitspflicht an allen Kurstagen inkl. Vorbesprechung!
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.

max. 16 participants
Language: German
LMS: Moodle

Lecturers

Classes

Vorbesprechung:
DI, 15.03.2022 (10.30-11.30 Uhr - Digital)

Übungstage:
DI, 26.04.2022 (10.00-13.00 Uhr - HS 4)
MI, 27.04.2022 (09.00-18.00 Uhr - Labor 2F254)
DO, 28.04.2022 (09.00-18.00 Uhr - Labor 2F254)
FR, 29.04.2022 (09.00-16.00 Uhr - Labor 2F254)

Abschlussprüfung:
DI, 10.05.2022 (15.00-15.45 - HS 7) oder
MI, 18.05.2022 (11.30-12.15 - HS 7)

Minimum requirements and assessment criteria

To pass the course, an overall performance of at least 60% has to be reached.

Group 4

Es besteht Anwesenheitspflicht an allen Kurstagen inkl. Vorbesprechung!
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.

max. 16 participants
Language: German
LMS: Moodle

Lecturers

Classes

Vorbesprechung:
DI, 15.03.2022 (10.30-11.30 Uhr - Digital)

Übungstage:
DI, 03.05.2022 (10.00-13.00 Uhr - SE 2F560)
MI, 04.05.2022 (09.00-18.00 Uhr - Labor 2F254)
DO, 05.05.2022 (09.00-18.00 Uhr - Labor 2F254)
FR, 06.05.2022 (09.00-16.00 Uhr - Labor 2F254)

Abschlussprüfung:
DI, 10.05.2022 (15.00-15.45 - HS 7) oder
MI, 18.05.2022 (11.30-12.15 - HS 7)

Minimum requirements and assessment criteria

To pass the course, an overall performance of at least 60% has to be reached.

Information

Aims, contents and method of the course

The course introduces into modern analytical techniques usually used to analyse human blood samples as well as food samples. Students will gain a broad insight into a wide spectrum of analytical methods.
Aim of the course is to enable students to perform independently and correctly different analytics of human blood samples and food samples as well as to interpret generated data.

Assessment and permitted materials

The grading consists of work performed in the laboratory (40%), the final examination (40%), the home-learning (10%) and the group work (10%).

Examination topics

All topics from the course.

Reading list

siehe e-Learning Plattform

Association in the course directory

Last modified: Mo 28.11.2022 11:10