Universität Wien
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330108 UE Practice in Human Nutrition II (2024W)

Continuous assessment of course work
MIXED

Summary

1 Hasenegger
2 Hasenegger
3 Hasenegger
4 Hasenegger

Registration/Deregistration

Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
Registration information is available for each group.

Groups

Group 1

Es besteht Anwesenheitspflicht an allen Kurstagen inkl. Vorbesprechung!
Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.

max. 20 participants
Language: German

Registration/Deregistration

Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).

    Lecturers

    Classes

    Vorbesprechung:
    MO, 28.10.2024 (10.00-11.00 Uhr - Digital)

    Übungstage:
    MO, 04.11.2024 (09.00-12.00 Uhr - SE 2E560 und SE 2E562)
    DI, 05.11.2024 (09.00-18.00 Uhr - Labor 2F254)
    MI, 06.11.2024 (09.00-18.00 Uhr - Labor 2F254)
    DO, 07.11.2024 (09.00-16.00 Uhr - Labor 2F254)

    Abschlussprüfung:
    MO, 02.12.2024 (10.00-10.45 Uhr - HS 8) oder
    DI, 10.12.2024 (10.00-10.45 Uhr - HS 8)

    Assessment and permitted materials

    The grading consists of work performed in the laboratory (40%), the initial examination (15%), the home-learning (10%), the group work (10%) and the final examination (25%).

    Minimum requirements and assessment criteria

    To pass the course, an overall performance of at least 60% has to be reached.

    Group 2

    Es besteht Anwesenheitspflicht an allen Kurstagen inkl. Vorbesprechung!
    Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
    Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.

    max. 20 participants
    Language: German

    Registration/Deregistration

    Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).

      Lecturers

      Classes

      Vorbesprechung:
      MO, 28.10.2024 (10.00-11.00 Uhr - Digital)

      Übungstage:
      MO, 11.11.2024 (09.00-12.00 Uhr - SE 2E560 und SE 2E562)
      DI, 12.11.2024 (09.00-18.00 Uhr - Labor 2F254)
      MI, 13.11.2024 (09.00-18.00 Uhr - Labor 2F254)
      DO, 14.11.2024 (09.00-16.00 Uhr - Labor 2F254)

      Abschlussprüfung:
      MO, 02.12.2024 (10.00-10.45 Uhr - HS 8) oder
      DI, 10.12.2024 (10.00-10.45 Uhr - HS 8)

      Assessment and permitted materials

      The grading consists of work performed in the laboratory (40%), the initial examination (15%), the home-learning (10%), the group work (10%) and the final examination (25%).

      Minimum requirements and assessment criteria

      To pass the course, an overall performance of at least 60% has to be reached.

      Group 3

      Es besteht Anwesenheitspflicht an allen Kurstagen inkl. Vorbesprechung!
      Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
      Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.

      max. 20 participants
      Language: German

      Registration/Deregistration

      Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).

        Lecturers

        Classes

        Vorbesprechung:
        MO, 28.10.2024 (10.00-11.00 Uhr - Digital)

        Übungstage:
        MO, 18.11.2024 (09.00-12.00 Uhr - SE 2E560 und SE 2E562)
        DI, 19.11.2024 (09.00-18.00 Uhr - Labor 2F254)
        MI, 20.11.2024 (09.00-18.00 Uhr - Labor 2F254)
        DO, 21.11.2024 (09.00-16.00 Uhr - Labor 2F254)

        Abschlussprüfung:
        MO, 02.12.2024 (10.00-10.45 Uhr - HS 8) oder
        DI, 10.12.2024 (10.00-10.45 Uhr - HS 8)

        Assessment and permitted materials

        The grading consists of work performed in the laboratory (40%), the initial examination (15%), the home-learning (10%), the group work (10%) and the final examination (25%).

        Minimum requirements and assessment criteria

        To pass the course, an overall performance of at least 60% has to be reached.

        Group 4

        Es besteht Anwesenheitspflicht an allen Kurstagen inkl. Vorbesprechung!
        Eine ABMELDUNG ist Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme innerhalb der Abmeldefrist ERFORDERLICH.
        Abmeldungen außerhalb der angegebenen Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.

        max. 20 participants
        Language: German

        Registration/Deregistration

        Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).

          Lecturers

          Classes

          Vorbesprechung:
          MO, 28.10.2024 (10.00-11.00 Uhr - Digital)

          Übungstage:
          MO, 25.11.2024 (09.00-12.00 Uhr - SE 2E560 und SE 2E562)
          DI, 26.11.2024 (09.00-18.00 Uhr - Labor 2F254)
          MI, 27.11.2024 (09.00-18.00 Uhr - Labor 2F254)
          DO, 28.11.2024 (09.00-16.00 Uhr - Labor 2F254)

          Abschlussprüfung:
          MO, 02.12.2024 (10.00-10.45 Uhr - HS 8) oder
          DI, 10.12.2024 (10.00-10.45 Uhr - HS 8)

          Assessment and permitted materials

          The grading consists of work performed in the laboratory (40%), the initial examination (15%), the home-learning (10%), the group work (10%) and the final examination (25%).

          Minimum requirements and assessment criteria

          To pass the course, an overall performance of at least 60% has to be reached.

          Information

          Aims, contents and method of the course

          The course introduces into modern analytical techniques usually used to analyse human blood samples as well as food samples. Students will gain a broad insight into a wide spectrum of analytical methods.
          Aim of the course is to enable students to perform independently and correctly different analytics of human blood samples and food samples as well as to interpret generated data.

          Examination topics

          All topics from the course.

          Reading list

          siehe e-Learning Plattform

          Association in the course directory

          Last modified: Mo 26.08.2024 11:26