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330109 VO Production and Quality of Animal Products (2014W)
Labels
Details
max. 200 participants
Language: German
Examination dates
- Friday 30.01.2015 13:00 - 15:30 UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
-
Wednesday
18.02.2015
10:00 - 11:30
UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG -
Wednesday
01.04.2015
09:45 - 11:15
UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG - Tuesday 02.06.2015 09:45 - 11:15 UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
- Tuesday 14.07.2015 09:45 - 11:15 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG
- Friday 30.10.2015 13:15 - 15:45 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG
- Friday 27.11.2015 16:00 - 18:30 UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
- Friday 18.12.2015 13:15 - 15:45 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG
Lecturers
Classes
LEHRVERANSTALTUNGSTERMINE:
FR 3.10.2014 13 bis 15:30 Uhr HS 8, UZA IIFR 10.10.2014 16 bis 18 Uhr HS 8, UZAII
FR 17.10.2014 13 bis 15:30 Uhr HS 8, UZA II
FR 24.10.2014 13 bis 15:30 Uhr HS 8, UZA II
FR 31.10.2014 13 bis 15:30 Uhr HS 8, UZA II
FR 7.11.2014 14:30 bis 17 Uhr HS 8, UZA II
FR 14.11.2014 10:30 bis 13 Uhr HS 8, UZA II
FR 21.11.2014 14:30 bis 17 Uhr HS 8, UZA II
FR 28.11.2014 13 bis 15:30 Uhr HS 8, UZA II
FR 5.12.2014 10:30 bis 13 Uhr HS 8, UZA II
FR 12.12.2014 13 bis 15:30 Uhr HS 8, UZA II
FR 9.1.2015 15:30 bis 18 Uhr HS 8, UZA II
FR 16.1.2015 14:30 bis 17:30 Uhr HS 8, UZA II
FR 23.1.2015 15:30 bis 18 Uhr HS 8, UZA II
FR 30.1.2015 13 bis 15:30 Uhr HS 8, UZA II + PRÜFUNG
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Minimum requirements and assessment criteria
Examination topics
Reading list
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Last modified: Sa 02.04.2022 00:27