Universität Wien

330113 VO Sensory Evaluation of Foods (2013W)

Lehrveranstaltung für Masterstudierende (Voraussetzung abgeschlossenes Bachelorstudium)

LEHRVERANSTALTUNGS-TERMINE
Mi 09.10.2013, 12:30-15:00 Uhr - Ort: SE 562 (UZA 2)
Di 15.10.2013, 12:30-15:00 Uhr - Ort: SE 562 (UZA 2)
Mo 21.10.2013, 10:00-12:30 Uhr - Ort: SE 562 (UZA 2)
Mo 28.10.2013, 10:00-12:30 Uhr - Ort: SE 562 (UZA 2)
Mo 04.11.2013, 10:00-12:30 Uhr - Ort: SE 562 (UZA 2)
Mo 11.11.2013, 10:00-12:30 Uhr - Ort: SE 562 (UZA 2)
Mo 18.11.2013, 10:00-12:30 Uhr - Ort: SE 560 (UZA 2)
Mo 25.11.2013, 10:00-12:30 Uhr - Ort: SE 560 (UZA 2)
Mo 02.12.2013, 10:00-12:30 Uhr - Ort: SE 560 (UZA 2)

Details


Information

Aims, contents and method of the course

Assessment and permitted materials

Minimum requirements and assessment criteria

Examination topics

Reading list


Association in the course directory

Last modified: Sa 02.04.2022 00:27