330120 UE Molecular Research Methods in Nutritional Sciences (2020W)
Continuous assessment of course work
Labels
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 14.09.2020 08:00 to Su 27.09.2020 16:00
- Deregistration possible until Su 27.09.2020 16:00
Details
max. 25 participants
Language: German
Lecturers
- Ina Bergheim
- Anja Baumann
- Annette Brandt
- Agnes Draxler
- Kalina Duszka
- Bernhard Franzke
- Finn Jung
- Jürgen König
- Raphaela Staltner
- Karl-Heinz Wagner
- Patrick A. Zöhrer
Classes
Termine in Absprache mit den Betreuer*innen.
Information
Aims, contents and method of the course
Die Studierenden vertiefen ihr Wissen über die Planung wissenschaftlicher Untersuchungen und deren Auswertung und erhalten vertiefende Einblicke in Methoden der molekularen Ernährungswissenschaften anhand praktischer Übungen, auch im Labor.
Assessment and permitted materials
Mündliche Präsentation ihres Forschungsprojektes sowie schriftliche Ausarbeitung einer im Rahmen des Modul angewendetem wissenschaftlichen Arbeitsmethode
Minimum requirements and assessment criteria
Positiv bewertete Präsentation (60%) und schriftliche Ausarbeitung (40%)
Examination topics
Reading list
Aktuelle deutsch- englischsprachige Veröffentlichungen sowie Löffler Petrides, Biochemie, Biesalski/ Bischoff Ernährungsmedizin
Association in the course directory
Last modified: Mo 14.09.2020 15:49