Universität Wien
Warning! The directory is not yet complete and will be amended until the beginning of the term.

330130 UE Practise: Professionalizing in Food Preparation (2025S)

für Bachelor Lehramt in Kooperation mit der PH Wien

Continuous assessment of course work
MIXED PH-WIEN

Um die inhaltlichen Grundlagen zu dieser Veranstaltung zu erlangen, wird die vorherige Absolvierung der UE Übungen Grundlagen der Nahrungszubereitung dringend empfohlen.

Die Lehrveranstaltung findet nur ab einer Belegung von mind. 5 Teilnehmer*innen statt

Details

max. 15 participants
Language: German

Lecturers

    Classes

    Vorbesprechung:

    FR 02.05.2025 08:00 bis 12 :00 Uhr DIGITAL

    LV Termine:

    DO 15.05.2025 08:00 bis 17:00 Uhr PH WIEN, Grenzackergasse

    FR 16.05.2025 08:00 bis 16:00 Uhr PH WIEN, Grenzackergasse

    DO 05.06.2025 08:00 bis 17:00 Uhr PH WIEN, Grenzackergasse

    FR 06.06.2025 08:00 bis 16:00 Uhr PH WIEN, Grenzackergasse

    FR 13.06.2025 08:00 bis 10:00 Uhr PH WIEN, Grenzackergasse


    Information

    Aims, contents and method of the course

    Assessment and permitted materials

    Minimum requirements and assessment criteria

    Examination topics

    Reading list


    Association in the course directory

    Last modified: We 15.01.2025 15:32