Warning! The directory is not yet complete and will be amended until the beginning of the term.
330130 UE Practise: Professionalizing in Food Preparation (2025S)
für Bachelor Lehramt in Kooperation mit der PH Wien
Continuous assessment of course work
Labels
MIXED
PH-WIEN
Um die inhaltlichen Grundlagen zu dieser Veranstaltung zu erlangen, wird die vorherige Absolvierung der UE Übungen Grundlagen der Nahrungszubereitung dringend empfohlen.Die Lehrveranstaltung findet nur ab einer Belegung von mind. 5 Teilnehmer*innen statt
Details
max. 15 participants
Language: German
Lecturers
Classes
Vorbesprechung:
FR 02.05.2025 08:00 bis 12 :00 Uhr DIGITALLV Termine:DO 15.05.2025 08:00 bis 17:00 Uhr PH WIEN, GrenzackergasseFR 16.05.2025 08:00 bis 16:00 Uhr PH WIEN, GrenzackergasseDO 05.06.2025 08:00 bis 17:00 Uhr PH WIEN, GrenzackergasseFR 06.06.2025 08:00 bis 16:00 Uhr PH WIEN, GrenzackergasseFR 13.06.2025 08:00 bis 10:00 Uhr PH WIEN, GrenzackergasseInformation
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Minimum requirements and assessment criteria
Examination topics
Reading list
Association in the course directory
Last modified: We 15.01.2025 15:32