330135 UE Practice in Nutrition in Elderling (2020S)
EC Altern und Lebensqualität
Continuous assessment of course work
Labels
Für eine Teilnahme und Bewertung der Übung ist eine positiv absolvierte Prüfung zur Vorlesung 330132 Einführung in soziologische, ernährungs- und pflegewissenschaftliche Grundlagen des Alterns Voraussetzung.
Interessenten zu dieser Lehrveranstaltung können im Anmeldezeitraum einen Datensatz "anlegen".
Eine Vormerkung bzw. Anmeldung/Platzzuteilung kann nur erfolgen, wenn die Voraussetzung erfüllt ist.
Interessenten zu dieser Lehrveranstaltung können im Anmeldezeitraum einen Datensatz "anlegen".
Eine Vormerkung bzw. Anmeldung/Platzzuteilung kann nur erfolgen, wenn die Voraussetzung erfüllt ist.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 17.02.2020 08:00 to Fr 10.04.2020 12:00
- Deregistration possible until Fr 10.04.2020 12:00
Details
max. 40 participants
Language: German
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
- Thursday 30.04. 09:45 - 11:15 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
- Wednesday 27.05. 08:00 - 13:00 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
- Thursday 28.05. 08:00 - 13:00 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG
- Wednesday 03.06. 09:45 - 13:00 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG
- Thursday 04.06. 08:00 - 13:00 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
- Wednesday 17.06. 08:00 - 13:00 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
Information
Aims, contents and method of the course
Discussions on the interations of diet and aging particularly the impact of the diet on age related metabolic changes: Elaboration of the link between aging and the diet based on specific questions/cases; Identification of risk nutrients for the elderly population
Assessment and permitted materials
Presentations (60%) and discussion (40%)
Minimum requirements and assessment criteria
Presentations (60%) and discussion (40%); at least 60% of total points in order to pass the course
Examination topics
Based on lectures and following discussions by the students
Reading list
Will be uploaded from the students to the learning platform before their presentations
Association in the course directory
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27