340345 UE Culture- and Text-related Vocabulary Work: French (2008W)
Continuous assessment of course work
Labels
Details
Language: French
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
Monday
13.10.
17:30 - 18:30
Seminarraum 7 ZfT Philippovichgasse 11, 2.OG
Monday
20.10.
17:30 - 18:30
Seminarraum 7 ZfT Philippovichgasse 11, 2.OG
Monday
27.10.
17:30 - 18:30
Seminarraum 7 ZfT Philippovichgasse 11, 2.OG
Monday
03.11.
17:30 - 18:30
Seminarraum 7 ZfT Philippovichgasse 11, 2.OG
Monday
10.11.
17:30 - 18:30
Seminarraum 7 ZfT Philippovichgasse 11, 2.OG
Monday
17.11.
17:30 - 18:30
Seminarraum 7 ZfT Philippovichgasse 11, 2.OG
Monday
24.11.
17:30 - 18:30
Seminarraum 7 ZfT Philippovichgasse 11, 2.OG
Monday
01.12.
17:30 - 18:30
Seminarraum 7 ZfT Philippovichgasse 11, 2.OG
Monday
15.12.
17:30 - 18:30
Seminarraum 7 ZfT Philippovichgasse 11, 2.OG
Monday
12.01.
17:30 - 18:30
Seminarraum 7 ZfT Philippovichgasse 11, 2.OG
Monday
19.01.
17:30 - 18:30
Seminarraum 7 ZfT Philippovichgasse 11, 2.OG
Monday
26.01.
17:30 - 18:30
Seminarraum 7 ZfT Philippovichgasse 11, 2.OG
Information
Aims, contents and method of the course
Arbeit mit unterschiedlichen Texten zum Thema ESSEN UND TRINKEN, verschiedene Sprachebenen, Argot, Austriazismen, Idiomatik, Speisekarten etc.
Assessment and permitted materials
Anwesenheitspflicht, aktive Mitarbeit, schriftliche Prüfung am Semesterende
Minimum requirements and assessment criteria
Erweiterung des Wortschatzes, Vertiefung des Verständnisses, Einbettung in kulturellen Kontext
Examination topics
Textanalyse, Terminolgiearbeit, Recherche, Arbeit in Kleingruppen,
Reading list
wird auf der e-learning Plattform bekanntgegeben
Association in the course directory
BSV1
Last modified: Mo 07.09.2020 15:46