702330 SE Lebensmittel im Altertum (Interdiszipl. Seminar) (2005S)
Interdisziplinäres Seminar: Lebensmittel im Altertum
Continuous assessment of course work
Labels
Details
Language: German
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
- Thursday 10.03. 17:00 - 18:00 Hörsaal 34 Hauptgebäude, Hochparterre, Stiege 6
- Thursday 17.03. 17:00 - 18:00 Hörsaal 34 Hauptgebäude, Hochparterre, Stiege 6
- Thursday 07.04. 17:00 - 18:00 Hörsaal 34 Hauptgebäude, Hochparterre, Stiege 6
- Thursday 14.04. 17:00 - 18:00 Hörsaal 34 Hauptgebäude, Hochparterre, Stiege 6
- Thursday 21.04. 17:00 - 18:00 Hörsaal 34 Hauptgebäude, Hochparterre, Stiege 6
- Thursday 28.04. 17:00 - 18:00 Hörsaal 34 Hauptgebäude, Hochparterre, Stiege 6
- Thursday 12.05. 17:00 - 18:00 Hörsaal 34 Hauptgebäude, Hochparterre, Stiege 6
- Thursday 19.05. 17:00 - 18:00 Hörsaal 34 Hauptgebäude, Hochparterre, Stiege 6
- Thursday 02.06. 17:00 - 18:00 Hörsaal 34 Hauptgebäude, Hochparterre, Stiege 6
- Thursday 09.06. 17:00 - 18:00 Hörsaal 34 Hauptgebäude, Hochparterre, Stiege 6
- Thursday 16.06. 17:00 - 18:00 Hörsaal 34 Hauptgebäude, Hochparterre, Stiege 6
- Thursday 23.06. 17:00 - 18:00 Hörsaal 34 Hauptgebäude, Hochparterre, Stiege 6
- Thursday 30.06. 17:00 - 18:00 Hörsaal 34 Hauptgebäude, Hochparterre, Stiege 6
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Minimum requirements and assessment criteria
Examination topics
Reading list
Association in the course directory
(D805), (D810), P2, AG 15
Last modified: Mo 07.09.2020 15:49