811055 SE Ernährungswissenschaftliches Kolloquium (2005S)
Ernährungswissenschaftliches Kolloquium: Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
Continuous assessment of course work
Labels
Details werden am Institut ausgehängt bzw. finden sich unter www.univie.ac.at/nutrition/veranst.htm
Details
Language: German
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
- Thursday 03.03. 16:00 - 18:00 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG
- Thursday 10.03. 16:00 - 18:00 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG
- Thursday 17.03. 16:00 - 18:00 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG
- Thursday 07.04. 16:00 - 18:00 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG
- Thursday 14.04. 16:00 - 18:00 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG
- Thursday 21.04. 16:00 - 18:00 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG
- Thursday 28.04. 16:00 - 18:00 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG
- Thursday 12.05. 16:00 - 18:00 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG
- Thursday 19.05. 16:00 - 18:00 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG
- Thursday 02.06. 16:00 - 18:00 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG
- Thursday 09.06. 16:00 - 18:00 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG
- Thursday 16.06. 16:00 - 18:00 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG
- Thursday 23.06. 16:00 - 18:00 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG
- Thursday 30.06. 16:00 - 18:00 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Minimum requirements and assessment criteria
Examination topics
Reading list
Association in the course directory
311
Last modified: Sa 02.04.2022 00:31