Universität Wien

811292 VO Grundlagen Qualitätsbeurteilung von Lebensmitteln (2004S)

Grundlagen der Qualitätsbeurteilung von Lebensmitteln

0.00 ECTS (1.00 SWS), UG99 Ernährungswissenschaften

Details

Language: German

Lecturers

Classes (iCal) - next class is marked with N

  • Monday 01.03. 12:00 - 13:30 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
  • Monday 08.03. 12:00 - 13:30 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
  • Monday 15.03. 12:00 - 13:30 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
  • Monday 22.03. 12:00 - 13:30 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
  • Monday 29.03. 12:00 - 13:30 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
  • Monday 19.04. 12:00 - 13:30 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
  • Monday 26.04. 12:00 - 13:30 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
  • Monday 03.05. 12:00 - 13:30 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
  • Monday 10.05. 12:00 - 13:30 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
  • Monday 17.05. 12:00 - 13:30 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
  • Monday 24.05. 12:00 - 13:30 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
  • Monday 07.06. 12:00 - 13:30 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
  • Monday 14.06. 12:00 - 13:30 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
  • Monday 21.06. 12:00 - 13:30 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
  • Monday 28.06. 12:00 - 13:30 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG

Information

Aims, contents and method of the course

Assessment and permitted materials

Minimum requirements and assessment criteria

Examination topics

Reading list


Association in the course directory

175, LA-HE 234

Last modified: Sa 02.04.2022 00:31