Course Exam
270071 VO Introduction into carbohydrates (2022S)
Introduction into carbohydrate chemistry and biological chemistry
Labels
WHEN?
Tuesday
22.11.2022
Dienstag 22.11.2022 13:00-14:30 im Auer von Welsbach HS1
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Sa 22.10.2022 14:13 to Sa 19.11.2022 14:13
- Deregistration possible until Sa 19.11.2022 14:13
Examiners
Information
Examination topics
Prüfungsstoff sind die Inhalte der Vorlesung; siehe moodle Seite.
Assessment and permitted materials
Prüfung nach Ende der VO (4 Termine, die über moodle bekannt gegeben werden)
Schriftliche Prüfungen im Hörsaal. Wenn Prüfungen in Präsenz nicht möglich sind online mündlich.
Schriftliche Prüfungen im Hörsaal. Wenn Prüfungen in Präsenz nicht möglich sind online mündlich.
Minimum requirements and assessment criteria
Schriftliche Prüfung
maximale Punktezahl: 30
Notenschlüssel:
<14,75 5
14,75-18,5 4
18,75-22,5 3
22,75-26,5 2
>26,5 1
maximale Punktezahl: 30
Notenschlüssel:
<14,75 5
14,75-18,5 4
18,75-22,5 3
22,75-26,5 2
>26,5 1
Last modified: Tu 04.10.2022 14:29