Course Exam
270099 VO Food Analytics I (2025S)
Labels
WHEN?
Thursday
13.11.2025
schriftliche Präsenzprüfung von 9-11 Uhr in Seminarraum 3
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Tu 16.09.2025 16:50 to Tu 11.11.2025 23:59
- Deregistration possible until Tu 11.11.2025 23:59
Examiners
Information
Examination topics
Lecture; PowerPoint Slides
Assessment and permitted materials
Written Exam
Minimum requirements and assessment criteria
Minimum requirement to pass the exam:
50% of the max. credit points of each part (two parts of 12 credit points each; thus 6 points per part)Beurteilungsmaßstab
Es können 24 Punkte für die Prüfung erreicht werden.
Der Beurteilungsmaßstab verläuft nach folgendem Punkteschema:
• 1 (sehr gut): 24 - 21 Punkte
• 2 (gut): 20,9-18 Punkte
• 3 (befriedigend): 17,9-15 Punkte
• 4 (genügend): 14,9-12 Punkte
• 5 (nicht genügend): 11,9-0 Punkte
50% of the max. credit points of each part (two parts of 12 credit points each; thus 6 points per part)Beurteilungsmaßstab
Es können 24 Punkte für die Prüfung erreicht werden.
Der Beurteilungsmaßstab verläuft nach folgendem Punkteschema:
• 1 (sehr gut): 24 - 21 Punkte
• 2 (gut): 20,9-18 Punkte
• 3 (befriedigend): 17,9-15 Punkte
• 4 (genügend): 14,9-12 Punkte
• 5 (nicht genügend): 11,9-0 Punkte
Last modified: Tu 16.09.2025 17:07