Universität Wien
Course Exam

330003 VO Qualitymanagement in the food industry (2020S)

Wednesday 15.07.2020 09:45 - 11:15 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
1) Die Prüfung dauert 60 Min. Geplanter Start ist (15.07.2020) am Vormittag in den HS des UZA II.
2) Erlaubte Gegenstände sind E-Mail, Maske, Ausweis, Getränk, Schreibutensilien.
3) Detaillierte Information zu Einlass- und Startzeit, Eingang und Korridor erfolgen nach dem Anmeldezeitraum gesondert via E-Mail.

Registration/Deregistration

Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).

Examiners

Information

Examination topics

lecture content

Assessment and permitted materials

Examination: written test (90 minutes)
Any materials or devices will not be allowed in the testing room

Minimum requirements and assessment criteria

0-59% grade 5
60-69% grade 4
70-79% grade 3
80-89% grade 2
90-100% grade 1

Last modified: Sa 02.04.2022 00:27