Course Exam
330003 VO Qualitymanagement in the food industry (2020S)
Labels
WHEN?
1) Die Prüfung dauert 60 Min. Geplanter Start ist (15.07.2020) am Vormittag in den HS des UZA II.
2) Erlaubte Gegenstände sind E-Mail, Maske, Ausweis, Getränk, Schreibutensilien.
3) Detaillierte Information zu Einlass- und Startzeit, Eingang und Korridor erfolgen nach dem Anmeldezeitraum gesondert via E-Mail.
2) Erlaubte Gegenstände sind E-Mail, Maske, Ausweis, Getränk, Schreibutensilien.
3) Detaillierte Information zu Einlass- und Startzeit, Eingang und Korridor erfolgen nach dem Anmeldezeitraum gesondert via E-Mail.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from We 01.07.2020 08:00 to We 08.07.2020 10:00
- Deregistration possible until Tu 14.07.2020 10:00
Examiners
Information
Examination topics
lecture content
Assessment and permitted materials
Examination: written test (90 minutes)
Any materials or devices will not be allowed in the testing room
Any materials or devices will not be allowed in the testing room
Minimum requirements and assessment criteria
0-59% grade 5
60-69% grade 4
70-79% grade 3
80-89% grade 2
90-100% grade 1
60-69% grade 4
70-79% grade 3
80-89% grade 2
90-100% grade 1
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27