Course Exam
330012 VO Immunological and genetic aspects of nutritional prevention and therapy (2019W)
Food allergies
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WHEN?
1) Die Prüfung dauert 90 Min. Geplanter Start ist (03.07.2020) am Nachmittag in den HS des UZA II.
2) Erlaubte Gegenstände sind E-Mail, Maske, Ausweis, Getränk, Schreibutensilien.
3) Detaillierte Information zu Einlass- und Startzeit, Eingang und Korridor erfolgen nach dem Anmeldezeitraum gesondert via E-Mail.
2) Erlaubte Gegenstände sind E-Mail, Maske, Ausweis, Getränk, Schreibutensilien.
3) Detaillierte Information zu Einlass- und Startzeit, Eingang und Korridor erfolgen nach dem Anmeldezeitraum gesondert via E-Mail.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Fr 19.06.2020 08:00 to Fr 26.06.2020 10:00
- Deregistration possible until Th 02.07.2020 10:00
Examiners
Information
Examination topics
Lectures on the topics listed above, power point presentations, disscussion of pertinent literature
Assessment and permitted materials
Final written exam, 90 min, multiple choice
Minimum requirements and assessment criteria
at least 60% of maximum points to pass the exam
Valuation key:
1–very good (100,00-90,00%)
2–good (89,99-80,00%)
3–satisfactory (79,99-70,00%)
4–adequate (69,99-60,00%)
5–insufficient (59,99-0,00%)
Valuation key:
1–very good (100,00-90,00%)
2–good (89,99-80,00%)
3–satisfactory (79,99-70,00%)
4–adequate (69,99-60,00%)
5–insufficient (59,99-0,00%)
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27