Course Exam
330012 VO Immunological and genetic aspects of nutritional prevention and therapy (2019W)
Food allergies
Labels
WHEN?
Die Prüfungszeit beträgt 90 Min, tatsächlicher Prüfungsbeginn ist 16:45 Uhr .
1) Erlaubte Gegenstände sind E-Mail, Maske, Ausweis, Getränk, Schreibutensilien.
2) Detaillierte Information zu Einlass- und Startzeit, Eingang und Korridor erfolgen nach dem Anmeldezeitraum gesondert via E-Mail.
1) Erlaubte Gegenstände sind E-Mail, Maske, Ausweis, Getränk, Schreibutensilien.
2) Detaillierte Information zu Einlass- und Startzeit, Eingang und Korridor erfolgen nach dem Anmeldezeitraum gesondert via E-Mail.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Sa 01.08.2020 10:00 to Tu 25.08.2020 10:00
- Deregistration possible until Mo 31.08.2020 10:00
Examiners
Information
Examination topics
Lectures on the topics listed above, power point presentations, disscussion of pertinent literature
Assessment and permitted materials
Final written exam, 90 min, multiple choice
Minimum requirements and assessment criteria
at least 60% of maximum points to pass the exam
Valuation key:
1–very good (100,00-90,00%)
2–good (89,99-80,00%)
3–satisfactory (79,99-70,00%)
4–adequate (69,99-60,00%)
5–insufficient (59,99-0,00%)
Valuation key:
1–very good (100,00-90,00%)
2–good (89,99-80,00%)
3–satisfactory (79,99-70,00%)
4–adequate (69,99-60,00%)
5–insufficient (59,99-0,00%)
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27