Course Exam
330013 VO Nutritional aspects in internal diseases based on case studies (2019W)
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WHEN?
1) Die Prüfung dauert 90Min. Geplanter Start ist (26.62020) am Vormittag in den HS des UZA II.
2) Erlaubte Gegenstände sind E-Mail, Maske, Ausweis, Getränk, Schreibutensilien.
3) Detaillierte Information zu Einlass- und Startzeit, Eingang und Korridor erfolgen nach dem Anmeldezeitraum gesondert via E-Mail.
2) Erlaubte Gegenstände sind E-Mail, Maske, Ausweis, Getränk, Schreibutensilien.
3) Detaillierte Information zu Einlass- und Startzeit, Eingang und Korridor erfolgen nach dem Anmeldezeitraum gesondert via E-Mail.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Sa 13.06.2020 23:00 to Fr 19.06.2020 10:00
- Deregistration possible until Fr 19.06.2020 10:00
Examiners
Information
Examination topics
Content of presented lectures
Assessment and permitted materials
Written exam (multiple choice), no supporting information material allowed
Minimum requirements and assessment criteria
Minimal requirement for passing: 60% correct answers, Grading criteria: for grading of the lecture series only (100%) the grade of the exam will be used
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27