Universität Wien
Course Exam

330037 VO Biofunctionality of Foods (2020W)

ON-SITE

schriftliche Präsenzprüfung. 60 min/Single Choice

Die genaue Hörsaalzuteilung erfahren Sie kurzfristig.
Bitte beachten Sie die aktuellen Hygienevorschriften, wie ua.:

* FFP2-Maskenpflicht
* Einhalten des Mindestabstands von 2 Metern
* Nur die markierten Sitzplätze nutzen, Sitzplatztagebücher sind verpflichtend zu führen
*Stehen in den Gängen und Sitzen am Boden ist aus Brandschutz- und Sicherheitsgründen nicht gestattet
*Bei Prüfungen und Lehrveranstaltungen, die vor Ort stattfinden, muss ein negatives COVID-Testergebnis vorgelegt werden
* Lichtbildausweis mitnehmen
* Desinfektionsmittel mitnehmen

Details finden Sie unter:
https://studieren.univie.ac.at/lernen-pruefen/vor-ort-studieren/

Registration/Deregistration

Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).

Examiners

Information

Examination topics

Lecture materials (knowledge on important food components, their metabolic pathways, distribution and effect in the organism)

Assessment and permitted materials

Written exam in German. 60/min/Single Choice
A total of 30 points can be achieved. A positive grade is achieved from 15 points.

Minimum requirements and assessment criteria

Acquisition of knowledge about important food components, their metabolic pathways,
Distribution and effect in the organism.

Last modified: Fr 12.05.2023 00:24