Course Exam
330039 VO Basics in Community Nutrition (2020S)
Labels
WHEN?
1) Prüfungsmodus: Offline-Prüfung, handschriftlich, MC Test. (Kein PC erforderlich)
2) Die Prüfung dauert 60 Min.
3) Beginnzeit am 26.06.2020: 13.45, Ende 14.45. BITTE 15 Minuten vor Beginn da sein.
4) Ort: UZA II in den HS 4, 7 und 8
5) Verpflichtung: Tragen einer MNS-Maske
6) Erlaubte Gegenstände: Ausweis, Getränk, Schreibutensilien, Taschenrechner.
7) Falls erforderlich erhalten Sie detaillierte Information zu Einlass- , Eingang und Korridor nach dem Anmeldezeitraum gesondert via E-Mail.
2) Die Prüfung dauert 60 Min.
3) Beginnzeit am 26.06.2020: 13.45, Ende 14.45. BITTE 15 Minuten vor Beginn da sein.
4) Ort: UZA II in den HS 4, 7 und 8
5) Verpflichtung: Tragen einer MNS-Maske
6) Erlaubte Gegenstände: Ausweis, Getränk, Schreibutensilien, Taschenrechner.
7) Falls erforderlich erhalten Sie detaillierte Information zu Einlass- , Eingang und Korridor nach dem Anmeldezeitraum gesondert via E-Mail.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Fr 12.06.2020 08:00 to Fr 19.06.2020 10:00
- Deregistration possible until Th 25.06.2020 10:00
Examiners
Information
Examination topics
Show the Trainee nutrition scientists, the practical aspects of nutritional work in public catering. The conditions of the Public catering and get to know the practical way of implementing the nutrient recommendation in theory. Theoretical knowledge of nutrient calculation, recipedevelopment and quality assurance to know in commercial kitchens and apply in practice.
Assessment and permitted materials
Offline Test, MC
Minimum requirements and assessment criteria
more than 51 % of the points
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27