Course Exam
330041 VO Food Safety and Food Toxicology (2020S)
Labels
WHEN?
1) Die Prüfung dauert 90 Min. Geplanter Start ist (10.07.2020) am Vormittag im Hauptgebäude der Universität Wien.
2) Erlaubte Gegenstände sind E-Mail, Maske, Ausweis, Getränk, Schreibutensilien.
3) Detaillierte Information zu Einlass- und Startzeit, Eingang und Korridor erfolgen nach dem Anmeldezeitraum gesondert via E-Mail.
2) Erlaubte Gegenstände sind E-Mail, Maske, Ausweis, Getränk, Schreibutensilien.
3) Detaillierte Information zu Einlass- und Startzeit, Eingang und Korridor erfolgen nach dem Anmeldezeitraum gesondert via E-Mail.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Fr 26.06.2020 08:00 to Fr 03.07.2020 10:00
- Deregistration possible until Th 09.07.2020 10:00
Examiners
Information
Examination topics
Content of lecture and the respective literature (see learning platform)
Assessment and permitted materials
written exam, open and MC questions
Minimum requirements and assessment criteria
Minimum: 60% of the points in the exam in order to pass the lecture
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27