Course Exam
330055 VO Nutrition Associated Diseases and Dietetics (patho)biochemical and (patho)physiologic aspects (2020S)
Labels
WHEN?
1) Die Prüfung dauert 90 Min. Geplanter Start ist (26.6.2020) am Vormittag in den HS des UZA II.
2) Erlaubte Gegenstände sind E-Mail, Maske, Ausweis, Getränk, Schreibutensilien.
3) Detaillierte Information zu Einlass- und Startzeit, Eingang und Korridor erfolgen nach dem Anmeldezeitraum gesondert via E-Mail.
2) Erlaubte Gegenstände sind E-Mail, Maske, Ausweis, Getränk, Schreibutensilien.
3) Detaillierte Information zu Einlass- und Startzeit, Eingang und Korridor erfolgen nach dem Anmeldezeitraum gesondert via E-Mail.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Sa 13.06.2020 23:00 to Fr 19.06.2020 10:00
- Deregistration possible until Th 25.06.2020 10:00
Examiners
Information
Examination topics
content of the lecture including e-learning parts
Assessment and permitted materials
written exam with open questions
Minimum requirements and assessment criteria
pass mark being 60%
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27