Course Exam
330057 VO Basics in Nutrition: Micronutrients (2020S)
Labels
ON-SITE
WHEN?
Thursday
29.04.2021
11:30 - 13:00
UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG
UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG
UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG
UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 29.03.2021 10:00 to Th 22.04.2021 10:00
- Deregistration possible until We 28.04.2021 10:00
Examiners
Information
Examination topics
Gesamter Vorlesungsstoff einschließlich der als erforderlich gekennzeichneten Literatur
Assessment and permitted materials
Schriftliche Prüfung am Ende des Semesters, keine Hilfsmittel, Prüfungsdauer 60 min
Minimum requirements and assessment criteria
60% der erreichbaren Punktzahl in der schriftlichen Prüfung (derzeit 24 Punkte), Notenschlüssel
< 24 Punkte: nicht genügend
24-28 Punkte: genügend
29-32 Punkte: befriedigend
33-36 Punkte: gut
37-40 Punkte: sehr gut
< 24 Punkte: nicht genügend
24-28 Punkte: genügend
29-32 Punkte: befriedigend
33-36 Punkte: gut
37-40 Punkte: sehr gut
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27