Course Exam
330057 VO Basics in Nutrition: Micronutrients (2016S)
Labels
WHEN?
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from We 15.06.2016 10:00 to We 13.07.2016 10:00
- Deregistration possible until We 13.07.2016 10:00
Examiners
Information
Examination topics
Gesamter Vorlesungsstoff einschließlich der als erforderlich gekennzeichneten Literatur
Assessment and permitted materials
Schriftliche Prüfung am Ende des Semesters, keine Hilfsmittel
Minimum requirements and assessment criteria
60% der erreichbaren Punktzahl in der schriftlichen Prüfung (derzeit 24 Punkte), Notenschlüssel < 23 Punkte: nicht genügend, 24-28 Punkte: genügend, 29-32 Punkte: befriedigend,
33-36 Punkte: gut, 37-40 Punkte: sehr gut
33-36 Punkte: gut, 37-40 Punkte: sehr gut
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27