Course Exam
330113 VO Sensory Evaluation of Foods (2023W)
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WHEN?
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 29.04.2024 10:00 to Fr 24.05.2024 10:00
- Deregistration possible until Fr 24.05.2024 10:00
Examiners
Information
Examination topics
Vorlesung mit Power Point Präsentation;
siehe Unterlagen E-Learning Plattform: Moodle
siehe Unterlagen E-Learning Plattform: Moodle
Assessment and permitted materials
Alle Prüfungen zur VO "Sensorische Analyse von Lebensmitteln" im WS 2023 werden als schriftliche Prüfung mit offenen Fragen vor Ort (Präsenzprüfung) durchgeführt. Dauer der Prüfung: 90 Minuten.Erlaubte Hilfsmittel bei der Prüfung: keine
Minimum requirements and assessment criteria
Für eine positive Beurteilung 50% der gestellten Fragen müssen richtig beantworten werden.
Last modified: Tu 05.03.2024 08:26