Module Exam
STEOP: Basics of Chemistry (2018W)
10.00 ECTS, SPL 33 - Ernährungswissenschaften
Labels
WHEN?
Monday
11.02.2019
09:45 - 12:00
UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG
UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Fr 11.01.2019 10:00 to Mo 04.02.2019 20:00
- Deregistration possible until Mo 04.02.2019 20:00
Examiners
Information
Examination topics
Inhalte der Vorlesungen Grundlagen der Chemie und Anwendung chemischen Rechnens.
Assessment and permitted materials
STEOP Modulprüfung (Fachprüfung) über die Inhalte der Vorlesungen Grundlagen der Chemie und Anwendung chemischen Rechnens.
Single Choice Prüfung
Single Choice Prüfung
Minimum requirements and assessment criteria
Prüfungsmodus: Single Choice:
60% werden benötigt um eine positive Note zu bekommenAb 90% = Sehr gut
Ab 80% = Gut
Ab 70% = Befriedigend
Ab 60% = Genügend
60% werden benötigt um eine positive Note zu bekommenAb 90% = Sehr gut
Ab 80% = Gut
Ab 70% = Befriedigend
Ab 60% = Genügend
Last modified: Th 12.12.2024 19:39