Course Exam
270099 VO Food Analytics I (2021W)
Labels
REMOTE
WHEN?
Monday
17.01.2022
09-11 Uhr im HS 3 in Präsenz
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Th 18.11.2021 16:15 to Sa 15.01.2022 23:59
- Deregistration possible until Sa 15.01.2022 23:59
Examiners
Information
Examination topics
Lecture; PowerPoint Slides (+ Audio)
Assessment and permitted materials
Written Exam (in presence)
Minimum requirements and assessment criteria
Minimum requirement to pass the exam:
50% of the max. credit points of each part (two parts of 12 credit points each; thus 6 points per part)Beurteilungsmaßstab
Es können 24 Punkte für die Prüfung erreicht werden.
Der Beurteilungsmaßstab verläuft nach folgendem Punkteschema:
• 1 (sehr gut): 24 - 21 Punkte
• 2 (gut): 20,9-18 Punkte
• 3 (befriedigend): 17,9-15 Punkte
• 4 (genügend): 14,9-12 Punkte
• 5 (nicht genügend): 11,9-0 Punkte
50% of the max. credit points of each part (two parts of 12 credit points each; thus 6 points per part)Beurteilungsmaßstab
Es können 24 Punkte für die Prüfung erreicht werden.
Der Beurteilungsmaßstab verläuft nach folgendem Punkteschema:
• 1 (sehr gut): 24 - 21 Punkte
• 2 (gut): 20,9-18 Punkte
• 3 (befriedigend): 17,9-15 Punkte
• 4 (genügend): 14,9-12 Punkte
• 5 (nicht genügend): 11,9-0 Punkte
Last modified: Tu 19.04.2022 12:29