ao. Univ.-Prof. Dr. Dorota Majchrzak
- Mail: dorota.majchrzak@univie.ac.at
- Phone: +43-1-4277-54948
Business Card: vCard
Research Profile: u:cris
Affiliations
Teaching (iCal)
2025S
- 330005 VO Basics of Food Sensory - für Bachelorstudium
- 330029 UE Practice in Basics of Food Sensory - für Bachelorstudium
2024W
- 330025 UE Sensory Evaluation of Foods (practice) - für Masterstudierende
- 330113 VO Sensory Evaluation of Foods
2024S
- 330005 VO Basics of Food Sensory - für Bachelorstudium
- 330029 UE Practice in Basics of Food Sensory - für Bachelorstudium
2023W
- 330025 UE Sensory Evaluation of Foods (practice) - für Masterstudierende
- 330029 UE Practice in Basics of Food Sensory - für Bachelorstudium
- 330113 VO Sensory Evaluation of Foods
2023S
- 330005 VO Basics of Food Sensory - für Bachelorstudium
- 330009 UE Practice in Basics of Food Sensory - für Bachelorstudium
2022W
- 330025 UE Sensory Evaluation of Foods (practice) - für Masterstudierende
- 330113 VO Sensory Evaluation of Foods
2022S
- 330005 VO Basics of Food Sensory - für Bachelorstudium
- 330009 UE Practice in Basics of Food Sensory - für Bachelorstudium
- 330053 SE Scientific Writing Bachelor thesis for the subject Household Economy and Nutrition
- 330063 SE Scientific Writing and Bachelor Thesis - für Bachelorstudierende Ernährungswissenschaften Version 2013
- 330069 SE Instruction to scientific work - für Masterstudierende der Ernährungswissenschaften
- 330105 VO Nutritional Scienes as a Scientific Discipline - Teil der STEOP im Bachelor EW
2021W
- 330025 UE Sensory Evaluation of Foods (practice) - für Masterstudierende
- 330053 SE Scientific Writing Bachelor thesis for the subject Household Economy and Nutrition
- 330063 SE Scientific Writing and Bachelor Thesis - für Bachelorstudierende Ernährungswissenschaften Version 2013
- 330069 SE Instruction to scientific work - für Masterstudierende der Ernährungswissenschaften
- 330105 VO Nutritional Scienes as a Scientific Discipline - Teil der STEOP im Bachelor EW Version 2013 und Bachelor Lehramt
- 330113 VO Sensory Evaluation of Foods
2021S
- 330005 VO Basics of Food Sensory - für Bachelorstudium
- 330009 UE Practice in Basics of Food Sensory - für Bachelorstudium
- 330053 SE Scientific Writing Bachelor thesis for the subject Household Economy and Nutrition
- 330063 SE Scientific Writing and Bachelor Thesis - für Bachelorstudierende Ernährungswissenschaften Version 2013
- 330069 SE Instruction to scientific work - für Masterstudierende der Ernährungswissenschaften
- 330105 VO Nutritional Scienes as a Scientific Discipline - Teil der STEOP im Bachelor EW
2020W
- 330025 UE Sensory Evaluation of Foods (practice) - für Masterstudierende
- 330053 SE Scientific Writing Bachelor thesis for the subject Household Economy and Nutrition
- 330063 SE Scientific Writing and Bachelor Thesis - für Bachelorstudierende Ernährungswissenschaften Version 2013
- 330069 SE Instruction to scientific work - für Masterstudierende der Ernährungswissenschaften
- 330105 VO Nutritional Scienes as a Scientific Discipline - Teil der STEOP im Bachelor EW Version 2013 und Bachelor Lehramt
- 330113 VO Sensory Evaluation of Foods
- 580001 SE Seminar for Doctoral Candidates for Nutricional Sciences - Progress Report
2020S
- 330005 VO Basics of Food Sensory - für Bachelorstudium
- 330009 UE Practice in Basics of Food Sensory - für Bachelorstudium
- 330053 SE Scientific Writing Bachelor thesis for the subject Household Economy and Nutrition
- 330063 SE Scientific Writing and Bachelor Thesis - für Bachelorstudierende Ernährungswissenschaften Version 2013
- 330069 SE Instruction to scientific work - für Masterstudierende der Ernährungswissenschaften
- 330105 VO Nutritional Scienes as a Scientific Discipline - Teil der STEOP im Bachelor EW
2019W
- 330025 UE Sensory Evaluation of Foods (practice) - für Masterstudierende
- 330053 SE Scientific Writing Bachelor thesis for the subject Household Economy and Nutrition
- 330063 SE Scientific Writing and Bachelor Thesis - für Bachelorstudierende Ernährungswissenschaften Version 2013
- 330066 SE Seminar for Doctoral Candidates for Nutricional Sciences - Progress Report
- 330069 SE Instruction to scientific work - für Masterstudierende der Ernährungswissenschaften
- 330105 VO Nutritional Scienes as a Scientific Discipline - Teil der STEOP im Bachelor EW Version 2013 und Bachelor Lehramt
- 330113 VO Sensory Evaluation of Foods
2019S
- 330005 VO Basics of Food Sensory - für Bachelorstudium
- 330009 UE Practice in Basics of Food Sensory - für Bachelorstudium
- 330053 SE Scientific Writing Bachelor thesis for the subject Household Economy and Nutrition
- 330063 SE Scientific Writing and Bachelor Thesis - für Bachelorstudierende Ernährungswissenschaften Version 2013
- 330069 SE Instruction to scientific work - für Masterstudierende der Ernährungswissenschaften
- 330105 VO Nutritional Scienes as a Scientific Discipline - Teil der STEOP im Bachelor EW
2018W
- 330025 UE Sensory Evaluation of Foods (practice)
- 330053 SE Scientific Writing Bachelor thesis for the subject Household Economy and Nutrition
- 330063 SE Scientific Writing and Bachelor Thesis - für Bachelorstudierende Ernährungswissenschaften Version 2013
- 330066 SE Seminar for Doctoral Candidates for Nutricional Sciences - Progress Report
- 330069 SE Instruction to scientific work - für Masterstudierende der Ernährungswissenschaften
- 330105 VO Nutritional Scienes as a Scientific Discipline - Teil der STEOP im Bachelor EW Version 2013 und Bachelor Lehramt
- 330113 VO Sensory Evaluation of Foods
2018S
- 330005 VO Basics of Food Sensory - für Bachelorstudium
- 330009 UE Practice in Basics of Food Sensory - für Bachelorstudium
- 330053 SE Scientific Writing Bachelor thesis for the subject Household Economy and Nutrition
- 330063 SE Scientific Writing and Bachelor Thesis - für Bachelorstudierende Ernährungswissenschaften Version 2013
- 330069 SE Instruction to scientific work - für Masterstudierende der Ernährungswissenschaften
- 330105 VO Nutritional Scienes as a Scientific Discipline - Teil der STEOP im Bachelor EW
2017W
- 330025 UE Sensory Evaluation of Foods (practice)
- 330044 SE Seminar for Doctoral Candidates for Nutricional Sciences - Progress Report
- 330053 SE Scientific Writing Bachelor thesis for the subject Household Economy and Nutrition
- 330063 SE Scientific Writing and Bachelor Thesis - für Bachelorstudierende Ernährungswissenschaften Version 2013
- 330069 SE Instruction to scientific work - für Masterstudierende der Ernährungswissenschaften
- 330105 VO Nutritional Scienes as a Scientific Discipline - Teil der STEOP im Bachelor EW Version 2013 und Bachelor Lehramt
- 330113 VO Sensory Evaluation of Foods
2017S
- 330005 VO Basics of Food Sensory - für Bachelorstudium
- 330009 UE Practice in Basics of Food Sensory - für Bachelorstudium
- 330053 SE Scientific Writing Bachelor thesis for the subject Household Economy and Nutrition
- 330063 SE Scientific Writing and Bachelor Thesis - für Bachelorstudierende Ernährungswissenschaften Version 2013
- 330069 SE Instruction to scientific work - für Masterstudierende der Ernährungswissenschaften
- 330105 VO Nutritional Scienes as a Scientific Discipline - Teil der STEOP im Bachelor EW
2016W
- 330025 UE Sensory Evaluation of Foods (practice)
- 330044 SE Seminar for Doctoral Candidates for Nutricional Sciences - Progress Report
- 330053 SE Scientific Writing Bachelor thesis for the subject Household Economy and Nutrition
- 330063 SE Scientific Writing and Bachelor Thesis - für Bachelorstudierende Ernährungswissenschaften Version 2013
- 330066 SE Research Projects in Nutritional Sciences
- 330069 SE Instruction to scientific work - für Masterstudierende der Ernährungswissenschaften
- 330105 VO Nutritional Scienes as a Scientific Discipline - Teil der STEOP im Bachelor EW Version 2013 und Bachelor Lehramt
- 330113 VO Sensory Evaluation of Foods
2016S
- 330005 VO Basics of Food Sensory - für Bachelorstudium
- 330009 UE Practice in Basics of Food Sensory - für Bachelorstudium
- 330026 SE Scientific Expandation and Bachelor Work
- 330053 SE Scientific Writing Bachelor thesis for the subject Household Economy and Nutrition
- 330063 SE Scientific Writing and Bachelor Thesis - für Bachelorstudierende Ernährungswissenschaften Version 2013
- 330069 SE Instruction to scientific work - für Doktoranden der Ernährungswissenschaften
- 330105 VO Nutritional Scienes as a Scientific Discipline - Teil der STEOP im Bachelor EW Version 2013
2015W
- 330025 UE Sensory Evaluation of Foods (practice)
- 330026 SE Scientific Expandation and Bachelor Work
- 330053 SE Scientific Writing Bachelor thesis for the subject Household Economy and Nutrition
- 330063 SE Scientific Writing and Bachelor Thesis - für Bachelorstudierende Ernährungswissenschaften Version 2013
- 330066 VO Advances in Nutrition Research - Advances in Nutrition Research
- 330069 SE Instruction to scientific work - für Doktoranden der Ernährungswissenschaften
- 330105 VO Nutritional Scienes as a Scientific Discipline - Teil der STEOP im Bachelor EW Version 2013
- 330113 VO Sensory Evaluation of Foods
2015S
- 330005 VO Basics of Food Sensory - für Bachelorstudium
- 330009 UE Practice in Basics of Food Sensory - für Bachelorstudium
- 330026 SE Scientific Expandation and Bachelor Work
- 330053 SE Scientific Writing Bachelor thesis for the subject Household Economy and Nutrition
- 330063 SE Scientific Writing and Bachelor Thesis - für Bachelorstudierende Ernährungswissenschaften Version 2013
- 330069 SE Instruction to scientific work - für Doktoranden der Ernährungswissenschaften
- 330105 VO Nutritional Scienes as a Scientific Discipline - Teil der STEOP im Bachelor EW Version 2013
2014W
- 330025 UE Sensory Evaluation of Foods (practice)
- 330026 SE Scientific Expandation and Bachelor Work
- 330063 SE Scientific Writing and Bachelor Thesis - für Bachelorstudierende Ernährungswissenschaften Version 2013
- 330066 VO Advances in Nutrition Research - Advances in Nutrition Research
- 330069 SE Instruction to scientific work - für Doktoranden der Ernährungswissenschaften
- 330105 VO Nutritional Scienes as a Scientific Discipline - Teil der STEOP im Bachelor EW Version 2013
- 330113 VO Sensory Evaluation of Foods
2014S
- 330005 VO Basics of Food Sensory - für Bachelorstudium
- 330009 UE Practice in Basics of Food Sensory - für Bachelorstudium
- 330026 SE Scientific Expandation and Bachelor Work
- 330063 SE Scientific Writing and Bachelor Thesis
- 330069 SE Instruction to scientific work - für Doktoranden der Ernährungswissenschaften
- 330105 VO Nutritional Scienes as a Scientific Discipline - Teil der STEOP im Bachelor EW Version 2013
2013W
- 330006 UE Food Storage and Preservation Practicals
- 330025 UE Sensory Evaluation of Foods (practice)
- 330026 SE Scientific Expandation and Bachelor Work
- 330055 SE Instruction to scientific work - für Doktoranden der Ernährungswissenschaften
- 330063 SE Scientific Writing and Bachelor Thesis
- 330066 VO Advances in Nutrition Research - Advances in Nutrition Research
- 330105 VO Nutritional Scienes as a Scientific Discipline - Teil der STEOP im Bachelor EW Version 2013
- 330113 VO Sensory Evaluation of Foods
2013S
- 330006 UE Food Storage and Preservation Practicals
- 330026 SE Scientific Expandation and Bachelor Work
- 330030 SE Seminar for Doctoral Candidates for Nutricional Sciences - Progress Report
- 330047 VO Supply inventory and supply conservation
- 330049 VO Quality Assessment and Sensory Analysis of Food
- 330055 SE Instruction to scientific work - für Doktoranden der Ernährungswissenschaften
2012W
- 330006 UE Food Storage and Preservation Practicals
- 330025 UE Sensory Evaluation of Foods (practice)
- 330026 SE Scientific Expandation and Bachelor Work
- 330030 SE Seminar for Doctoral Candidates for Nutricional Sciences - Progress Report
- 330055 SE Instruction to scientific work - für Doktoranden der Ernährungswissenschaften
- 330066 VO Advances in Nutrition Research - Advances in Nutrition Research
- 330113 VO Sensory Evaluation of Foods
2012S
- 330006 UE Food Storage and Preservation Practicals
- 330026 SE Scientific Expandation and Bachelor Work
- 330030 SE Seminar for Doctoral and Diploma Candidates for Nutricional Sciences
- 330047 VO Supply inventory and supply conservation
- 330049 VO Quality Assessment and Sensory Analysis of Food
- 330055 SE Instruction to scientific work - für Diplomanden und Doktoranden
- 330068 SE Scientific Expandation and Bachelor Work II
- 330069 SE Scientific Expandation and Bachelor Work I
2011W
- 330006 UE Food Storage and Preservation Practicals
- 330022 SE Instruction to scientific work - für Diplomanden und Doktoranden
- 330025 UE Sensory Evaluation of Foods (practice)
- 330026 SE Scientific Expandation and Bachelor Work
- 330030 SE Seminar for Doctoral and Diploma Candidates for Nutricional Sciences
- 330066 VO Advances in Nutrition Research, VO 3ECTS (MA)
- 330068 SE Scientific Expandation and Bachelor Work II
- 330069 SE Scientific Expandation and Bachelor Work I
- 330113 VO Sensory Evaluation of Foods
2011S
- 330006 UE Food Storage and Preservation Practicals
- 330026 SE Scientific Expandation and Bachelor Work
- 330047 VO Supply inventory and supply conservation
- 330049 VO Quality Assessment and Sensory Analysis of Food
- 330064 SE Instruction to scientific work - für Diplomanden und Doktoranden
- 330068 SE Scientific Expandation and Bachelor Work II
- 330069 SE Scientific Expandation and Bachelor Work I
2010W
- 330006 UE Food Storage and Preservation Practicals
- 330016 UE Sensory Evaluation of Foods (practice)
- 330026 SE Scientific Expandation and Bachelor Work
- 330066 VO Advances in Nutrition Research
- 330068 SE Scientific Expandation and Bachelor Work II
- 330069 SE Scientific Expandation and Bachelor Work I
- 330098 SE Instruction to scientific work - Instruction to scientific work
- 330113 VO Sensory Evaluation of Foods
2010S
- 330006 UE Food Storage and Preservation Practicals
- 330016 UE Sensory Evaluation of Foods (practice)
- 330026 SE Scientific Expandation and Bachelor Work
- 330047 VO Supply inventory and supply conservation
- 330064 SE Instruction to scientific work - Instruction to scientific work
- 330068 SE Scientific Expandation and Bachelor Work II
- 330069 SE Scientific Expandation and Bachelor Work I
2009W
- 330006 UE Food Storage and Preservation Practicals, UE ECTS (BAK 06, BACH 09, BACH 11, DP)
- 330011 VO Quality Assessment and Sensory Analysis of Food
- 330016 UE Sensory Evaluation of Foods (practice)
- 330068 SE Scientific Expandation and Bachelor Work II
- 330069 SE Scientific Expandation and Bachelor Work I
- 330104 SE Scientific Expandation and Bachelor Work
- 330113 VO Sensory Evaluation of Foods
2009S
- 330007 UE Food Storage and Preservation Practicals
- 330046 UE Sensory Evaluation of Foods (practice)
- 330047 VO Supply inventory and supply conservation
- 330068 SE Scientific Expandation and Bachelor Work II
- 330069 SE Scientific Expandation and Bachelor Work I
- 330113 VO Sensory Evaluation of Foods
2008W
- 330011 VO Quality Assessment and Sensory Analysis of Food
- 330068 SE Scientific Expandation and Bachelor Work II
- 330079 VO Sensory Evaluation of Foods
- 330083 UE Sensory Evaluation of Foods (practice)
- 330103 UE Food Storage and Preservation Practicals
- 330109 SE Scientific Expandation and Bachelor Work I
2008S
- 330047 VO Supply inventory and supply conservation - Supply inventory and supply conservation
- 330062 UE Exercises supply inventory and supply conservation
- 330063 UE Methods of sensory analysis - Methods of sensory analysis
2007W
- 330011 VO Quality Assessment and Sensory Analysis of Food
- 330079 VO Sensory Evaluation of Foods
- 330083 UE Sensory Evaluation of Foods (practice)
- 330103 UE Food Storage and Preservation Practicals
2007S
- 330031 VO Quality Assessment of Food 1,5 ECTS (BAKK M10) - Basics of quality evaluation of food
- 330047 VO Supply inventory and supply conservation - Supply inventory and supply conservation
- 330062 UE Exercises supply inventory and supply conservation - Exercises in supply inventory and supply conservation
- 330063 VO+UE Methods of sensory analysis - Methods of sensory analysis
2006W
- 330045 VO+UE Methoden der sensorischen Analyse - Methoden der sensorischen Analyse
- 330063 UE Übungen zur Einführung in Vorratshaltung - Übungen zur Einführung in Vorratshaltung und Vorratsschutz
- 330065 UE Übungen zur Ernährungsphysiologie - Übungen zur Ernährungsphysiologie
2006S
- 330045 VO+UE Methoden der sensorischen Analyse - Methoden der sensorischen Analyse
- 330057 UE Übungen zur Ernährungsphysiologie - Übungen zur Ernährungsphysiologie
- 330063 UE Übungen zur Einführung in Vorratshaltung - Übungen zur Einführung in Vorratshaltung und Vorratsschutz
2005W
- 330045 VO+UE Methoden der sensorischen Analyse - Methoden der sensorischen Analyse
- 330063 UE Übungen zur Einführung in Vorratshaltung - Übungen zur Einführung in Vorratshaltung und Vorratsschutz
- 330065 UE Übungen zur Ernährungsphysiologie - Übungen zur Ernährungsphysiologie
2005S
- 811299 VO+UE Methoden der sensorischen Analyse - Methoden der sensorischen Analyse
- 811311 UE Übungen zur Ernährungslehre - Übungen zur Ernährungslehre
- 878162 UE Übungen zur Einführung in Vorratshaltung - Übungen zur Einführung in Vorratshaltung und Vorratsschutz
- 878165 UE Übungen zur Ernährungsphysiologie - Übungen zur Ernährungsphysiologie
2004W
- 811299 VO+UE Methoden der sensorischen Analyse - Methoden der sensorischen Analyse
- 878165 UE Übungen zur Ernährungsphysiologie - Übungen zur Ernährungsphysiologie
- 878166 UE Nutrition Science Practicals - Nutrition Science Practicals
2004S
- 811146 UE Übungen zur Ernährungsphysiologie - Übungen zur Ernährungsphysiologie
- 811299 VO+UE Methoden der sensorischen Analyse - Methoden der sensorischen Analyse
- 811311 UE Übungen zur Ernährungslehre - Übungen zur Ernährungslehre
2003W
- 801496 UE Übungen zur Ernährungslehre - Übungen zur Ernährungslehre
- 811299 VO+UE Methoden der sensorischen Analyse - Methoden der sensorischen Analyse
- 877599 UE Übungen zur Ernährungsphysiologie - Übungen zur Ernährungsphysiologie
- 877600 UE Übungen zur Ernährungsphysiologie - Übungen zur Ernährungsphysiologie
2003S
- 801496 UE Übungen zur Ernährungslehre - Übungen zur Ernährungslehre
- 811146 UE Übungen zur Ernährungsphysiologie - Übungen zur Ernährungsphysiologie
2002W
- 801496 UE Übungen zur Ernährungslehre - Übungen zur Ernährungslehre
- 811063 UE Übungen zur Ernährungsphysiologie - Übungen zur Ernährungsphysiologie
- 811299 VO+UE Methoden der sensorischen Analyse - Methoden der sensorischen Analyse
2002S
- 811146 UE Übungen zur Ernährungsphysiologie - Übungen zur Ernährungsphysiologie
- 811311 UE Übungen zur Ernährungslehre - Übungen zur Ernährungslehre
2001W
- 811063 UE Übungen zur Ernährungsphysiologie - Übungen zur Ernährungsphysiologie
- 811309 UE Übungen zur Ernährungslehre - Übungen zur Ernährungslehre
2001S
- 811311 UE Übungen zur Ernährungslehre - Übungen zur Ernährungslehre
2000W
- 811309 UE Übungen zur Ernährungslehre - Übungen zur Ernährungslehre
2000S
- 811311 UE Übungen zur Ernährungslehre - Übungen zur Ernährungslehre
Last modified: Tu 29.04.2025 05:01