Universität Wien

Free choice for Students of the Teaching Curriculum

330005 VO 3 ECTS Basics of Food Sensory - für Bachelorstudium
Majchrzak, Mo 09:45-13:00 (8×), Tu 02.05. 09:45-13:00
330009 UE 1 ECTS Practice in Basics of Food Sensory - für Bachelorstudium
Majchrzak
Genser
330032 VO 3 ECTS Sport and Nutrition - Physiological basics of performance, training and nutrition
Haber, Tu 11:30-14:00 (4×), We 11:30-14:00 (4×), Th 11:30-14:00 (4×)
Frisch, Th 08:00-16:00 (2×), Fr 08:30-16:30 (2×)
Wagner, Mo 06.03. 13:15-16:35, Mo 13:15-16:30 (10×)
Wessner, Mo 11:30-13:00 (12×)
330048 VO 6 ECTS Organic chemistry
Vock, Mo 13:15-14:45 (3×), Tu 13:15-14:45 (3×), We 13:15-14:45 (3×), Th 13:15-14:45 (3×), Fr 13:15-14:45 (2×), Tu 14.03. 11:30-13:00, Th 16.03. 11:30-13:00, Fr 24.03. 11:30-13:00, Fr 15:00-18:15 (2×), Mo 03.04. 15:00-18:15, We 05.04. 15:00-18:15
330056 SE 1 ECTS Nutritional Sciences Colloquium - Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
Wagner
Rust
330062 UE 4 ECTS Botanic exercises - Botanik pflanzlicher Lebensmittel
Till
330067 EX 1 ECTS Excursion in Wild Plants/Spices - Exkursion
Till
330077 VO 3 ECTS Wild Plants/Spices
Till
330089 UE 4 ECTS Microbiology Practicals
Manafi, Th 22.06. 11:30-14:45, Mo 03.07. 09:00-12:00, Tu 04.07. 09:00-12:00, We 05.07. 09:00-12:00, Th 06.07. 09:00-12:00, Fr 07.07. 09:00-12:00
330112 VO 4 ECTS Anatomy and Histology
Bergheim, Th 15:00-18:15 (3×), Th 15:00-16:45 (2×), Th 16:45-18:15 (2×), Th 27.04. 13:15-16:30, Th 04.05. 13:15-18:15
330130 UE 3 ECTS (PH-NÖ) Practise: Professionalizing in Food Preparation - für Bachelor Lehramt in Kooperation mit der PH NÖ
Lenauer
Hawlik
490176 SE 5 ECTS (PH-WIEN) Lernprozesse organisieren und anleiten
Enigl
490177 SE 5 ECTS (PH-WIEN) Wahlbereich aller Teilcurricula
Hofmann
490195 SE 5 ECTS (KPH) Wahlbereich aller Teilcurricula
Beer
490196 SE 5 ECTS (KPH) Wahlbereich aller Teilcurricula
Benischek
490197 SE 5 ECTS (KPH) Wahlbereich aller Teilcurricula
Benischek

Last modified: We 21.04.2021 11:39