Universität Wien FIND

Due to the COVID-19 pandemic, changes to courses and exams may be necessary at short notice (e.g. cancellation of on-site teaching and conversion to online exams). Register for courses/exams via u:space, find out about the current status on u:find and on the moodle learning platform.

Further information about on-site teaching can be found at https://studieren.univie.ac.at/en/info.

Bachelor Teacher training programme: Home Economics and Nutrition (193 052, 198 413)

330008 VO 5 ECTS Basics in Nutrition: Applied and Multidisciplinary - Version für Studienbeginner des Sommersemesters Teil der STEOP im Bachelorstudium Ernährungswissenschaften Version 2013 und im Lehramtstudium UF HE/HÖK
Rust, We 08:00-13:00 (2×), We 27.03. 08:00-09:30
330105 VO 1 ECTS Nutritional Scienes as a Scientific Discipline - Teil der STEOP im Bachelor EW
Rust, Tu 19.03. 08:00-11:15, Tu 26.03. 09:45-13:00
330019 VO 4 ECTS Basics in Human Physiology - für das Lehramtstudium Haushaltsökonomie und Ernährung
Hoffmann, Fr 15:00-18:15 (3×), Mo 15:00-18:15 (2×), We 13:15-16:30 (3×), Mo 18.03. 13:15-16:30
330024 SE 2 ECTS Seminar Habitat forming/Human ecology - Habitat forming under human-ecological aspects
Lötsch
330043 VO 3 ECTS Home Economics
Kollmann, Th 16:00-17:30 (12×), Tu 18.06. 16:00-17:25
König, We 08:00-11:15 (2×), We 13.03. 08:00-09:30, We 20.03. 11:30-14:45, Th 04.04. 08:00-09:30, Th 08:00-11:15 (8×)
König, Fr 08:00-11:15 (10×), Fr 11:30-14:45 (5×)
330049 UE 3 ECTS Practice: Implementation of Curriculum Specific Topics - Independent acting in lesson
Hauer-Banas
Hauer-Banas
330093 VO+SE 3 ECTS Specialised Course in Teaching
Borota-Buranich, Mo 04.03. 11:30-13:00, Tu 30.04. 12:30-16:30, Tu 07.05. 12:30-14:45, Fr 10.05. 13:15-16:30, Tu 14.05. 09:45-14:45, Tu 21.05. 11:30-14:45, Mo 03.06. 09:45-14:45, Tu 04.06. 09:45-13:00, We 26.06. 13:15-14:45, We 15:00-17:00 (2×), Tu 10.09. 15:00-17:00
Borota-Buranich, Mo 04.03. 10:30-11:30, Mo 11.03. 10:15-14:15, Tu 10:15-14:15 (3×), Tu 09.04. 10:00-14:00
330012 UE 3 ECTS Projects in Household Economy and Nutrition - Haushaltsökonomie und Ernährungswissenschaften
Gerstenberger, Mo 08:45-12:15 (4×)
330015 UE 3 ECTS Projects in Household Economy and Nutrition - Haushaltsökonomie und Ernährungswissenschaften
Hauer-Banas
Borota-Buranich, Mo 04.03. 10:30-11:30, Mo 11.03. 10:15-14:15, Tu 10:15-14:15 (3×), Tu 09.04. 10:00-14:00
330012 UE 3 ECTS Projects in Household Economy and Nutrition - Haushaltsökonomie und Ernährungswissenschaften
Gerstenberger, Mo 08:45-12:15 (4×)
330015 UE 3 ECTS Projects in Household Economy and Nutrition - Haushaltsökonomie und Ernährungswissenschaften
Hauer-Banas
330005 VO 3 ECTS Basics of Food Sensory - für Bachelorstudium
Majchrzak, Mo 09:45-12:15 (9×)
330009 UE 1 ECTS Practice in Basics of Food Sensory - für Bachelorstudium
Majchrzak
330013 UE 2 ECTS Practise: Professionalizing Service and Beverage Course - für Bachelor Lehramt in Kooperation mit der PH NÖ
Lenauer
Genser
330017 EX 1 ECTS Excursion in Wild Plants/Spices - Exkursion
Till
Quint, Th 11:30-13:00 (13×)
Frisch, Th 13:00-16:00 (4×), We 13:00-16:00 (3×)
Wagner, Mo 13:15-14:45 (3×), Mo 14:15-16:30 (2×), Mo 01.04. 14:20-16:30, Mo 08.04. 13:15-16:30, Mo 13:15-15:45 (5×), Mo 03.06. 13:10-15:45
Wessner, Mo 04.03. 16:45-18:15, Mo 15:00-18:15 (2×), Mo 29.04. 16:45-20:00, Mo 15:00-16:30 (3×)
330048 VO 6 ECTS Organic chemistry
Vock, Mo 08:00-09:30 (2×), Tu 08:00-09:30 (2×), Tu 11:30-13:00 (2×), We 08:00-09:30 (3×), Th 11:30-13:00 (2×), Fr 08.03. 11:30-13:00, Mo 11.03. 11:30-13:00, Th 14.03. 08:00-09:30, Fr 08:00-09:30 (2×), Mo 25.03. 11:30-14:45, We 27.03. 13:15-16:30, Fr 29.03. 15:00-18:15, Mo 01.04. 15:00-18:15
330056 SE 1 ECTS Nutritional Sciences Colloquium - Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
Wagner
Rust
330062 UE 4 ECTS Botanic exercises - Botanik pflanzlicher Lebensmittel
Till
330077 VO 3 ECTS Wild Plants/Spices
Till, Tu 19.03. 11:30-14:00, Tu 09:45-12:15 (7×)
Wollmann, We 13.03. 14:00-19:00, Th 14.03. 08:45-13:45, Th 21.03. 08:45-17:30
330089 UE 4 ECTS Microbiology Practicals
Manafi, Mo 01.07. 09:00-15:00, Tu 02.07. 09:00-15:00, We 03.07. 09:00-15:00, Th 04.07. 09:00-15:00, Fr 05.07. 09:00-15:00
330112 VO 4 ECTS Anatomy and Histology
Bergheim, Tu 05.03. 13:15-16:45, We 13.03. 13:15-16:30, Tu 26.03. 13:15-17:30, Tu 13:15-16:30 (4×)
330130 UE 3 ECTS Practise: Professionalizing in Food Preparation - für Bachelor Lehramt in Kooperation mit der PH NÖ
Lenauer, Mo 13.05. 12:30-16:15, Tu 14.05. 09:00-14:15, We 15.05. 09:00-14:15, Fr 17.05. 09:00-14:15, Sa 18.05. 09:00-14:15, Mo 20.05. 09:00-14:15, We 22.05. 08:30-12:15

Last modified: Fr 28.06.2019 00:32