Module 10 BACH Human Nutrition 2 (10 ECTS)
-
1 Hasenegger, We 23.10. 12:30-13:30, Tu 05.11. 09:00-13:00, We 06.11. 08:45-18:00, Th 07.11. 09:00-18:00, Fr 08.11. 09:00-16:00, Mo 09.12. 09:45-10:30, Mo 16.12. 13:15-14:002 Hasenegger, We 23.10. 12:30-13:30, Tu 12.11. 09:00-13:00, We 13.11. 08:45-18:00, Th 14.11. 09:00-18:00, Fr 15.11. 09:00-16:00, Mo 09.12. 09:45-10:30, Mo 16.12. 13:15-14:003 Hasenegger, We 23.10. 12:30-13:30, Tu 19.11. 09:00-13:00, We 20.11. 08:45-18:00, Th 21.11. 09:00-18:00, Fr 22.11. 09:00-16:00, Mo 09.12. 09:45-10:30, Mo 16.12. 13:15-14:004 Hasenegger, We 23.10. 12:30-13:30, Tu 26.11. 09:00-13:00, We 27.11. 08:45-18:00, Th 28.11. 09:00-18:00, Fr 29.11. 09:00-16:00, Mo 09.12. 09:45-10:30, Mo 16.12. 13:15-14:00
Last modified: Fr 10.01.2020 00:35