Module 9 BACH Human Nutrition 1 (10 ECTS)
-
1 Wagner, Tu 03.03. 11:30-16:30, Mo 09.03. 09:00-10:00, Mo 09.03. 10:00-18:00, Mo 09:00-18:00 (2×), We 25.03. 09:00-18:00, Mo 20.04. 11:30-13:002 Wagner, Tu 03.03. 11:30-16:30, Tu 10.03. 09:00-10:00, Tu 10.03. 10:00-18:00, Tu 09:00-18:00 (2×), Mo 30.03. 09:00-18:00, Mo 20.04. 11:30-13:003 Wagner, Tu 03.03. 11:30-16:30, We 11.03. 09:00-10:00, We 11.03. 10:00-18:00, We 09:00-18:00 (2×), Tu 31.03. 09:00-18:00, Mo 20.04. 11:30-13:004 Wagner, Tu 03.03. 11:30-16:30, Fr 13.03. 09:00-10:00, Fr 13.03. 10:00-18:00, Th 09:00-18:00 (2×), We 01.04. 09:00-18:00, Mo 20.04. 11:30-13:00
Last modified: Fr 26.06.2020 00:49