Universität Wien

Module 7 BACH Consolidation into Chemical Practice (10 ECTS)

330001 UE 5 ECTS Chemical exercises for nutritional scientists (5ECTS/ 4SWS) - für Ernährungswissenschaften
1 Lichtenecker, Th 01.10. 14:00-16:00, Tu 17.11. 13:00-14:30, Fr 29.01. 13:00-14:30
2 Lichtenecker, Th 01.10. 14:00-16:00, Tu 17.11. 13:00-14:30, Fr 29.01. 13:00-14:30
3 Lichtenecker, Th 01.10. 14:00-16:00, Tu 17.11. 13:00-14:30, Fr 29.01. 13:00-14:30
4 Lichtenecker, Th 01.10. 14:00-16:00, Tu 17.11. 13:00-14:30, Fr 29.01. 13:00-14:30
5 Lichtenecker, Th 01.10. 14:00-16:00, Tu 17.11. 13:00-14:30, Fr 29.01. 13:00-14:30
6 Lichtenecker, Th 01.10. 14:00-16:00, Tu 17.11. 13:00-14:30, Fr 29.01. 13:00-14:30
7 Lichtenecker, Th 01.10. 14:00-16:00, Tu 17.11. 13:00-14:30, Fr 29.01. 13:00-14:30
8 Lichtenecker, Th 01.10. 14:00-16:00, Tu 17.11. 13:00-14:30, Fr 29.01. 13:00-14:30
9 Lichtenecker, Th 01.10. 14:00-16:00, Tu 17.11. 13:00-14:30, Fr 29.01. 13:00-14:30
330018 UE 5 ECTS Biochemical Practise
Laggner

Last modified: Fr 08.01.2021 00:46