Module 9 Basics of Food Science II
-
Gr. 1 Majchrzak, Fr 06.03. 10:00-11:00, Tu 10.03. 08:00-18:00, Th 12.03. 08:00-18:00
Gr. 2 Majchrzak, Tu 24.03. 08:00-18:00, Th 26.03. 08:00-18:00
Gr. 3 Majchrzak, Tu 31.03. 08:00-18:00, Th 02.04. 08:00-18:00
Gr. 5 Majchrzak, Tu 26.05. 08:00-18:00, Th 28.05. 08:00-18:00
Gr. 6 Majchrzak, We 03.06. 08:00-18:00, Fr 05.06. 08:00-18:00
-
Frisch, Fr 15:00-17:30 (8×)
-
Majchrzak, Mo 08:00-09:45 (2×), Tu 08:00-09:45 (2×), We 22.04. 08:00-09:45, Th 23.04. 08:00-09:45, Fr 24.04. 08:00-09:45
Last modified: We 13.06.2018 00:35