A.2.3. Electives
-
320013 VO 0.5 ECTS Flavour Chemistry - (Vorlesung für Dissertanten, Diplomanden, Hörer der Studienrichtung Chemie sowie Teil I der Vorlesung, "Zusatz- und Fremdstoffe in Lebensmitteln" für Hörer der Studienrichtung Ernährungswissenschaften)Buchbauer
-
Unger
-
Turecek
-
Berner
-
Hoffmann
-
Depil
-
Wolschann
-
Glasl-Tazreiter
-
Gabor
-
Valenta
-
320037 SE 0.5 ECTS Conception of methods in Phytochemistry for pharmakognostical research - for undergraduated and graduated studentsKrenn
-
Kastner
-
Kamyar
-
Urban, We 06.10. 15:00-16:30
-
Kubelka, Tu 16:30-18:30 (9×)
-
Kratzel
-
Kamyar
-
Ecker, Mo 17:00-18:30 (11×)
-
Valenta
-
Saukel
-
Wawrosch
-
Zilberszac
-
Reznicek
-
Stimpfl
-
Wirth
-
Wirth
-
320071 VO 0.5 ECTS Drogen der Traditionelle Chinesische Medizin (TCM) - und ihre pharmazeutische QualitätStöger
-
320074 VO 0.5 ECTS Herbal Medicines - Therapeutic concepts - Traditional Chinese Medicine to Bachflowers: herbal medicines in different therapeutic conceptsLänger
-
Ecker, Fr 10:30-12:00 (13×)
-
Wolschann
-
Depil
-
Mitterhauser
-
Valenta
-
320107 SE 1.5 ECTS Conception and optimization of methods in Pharmakognosie - for undergraduated and graduated students 2Jurenitsch
-
320110 SE 1 ECTS Conception and optimization of methods in Pharmakognosie - for pharmaceutical-biological investigations 1Kopp
-
Dirsch
-
Heiß
-
Dirsch
Last modified: We 13.06.2018 00:36