Universität Wien

33.01. Nutritional Sciences

330046 VO 5 ECTS StEOP: Dietetics: Applied and Multidisciplinary - für Studienbeginner im Sommersemester
Rust, We 06.03. 13:00-16:30, We 13.03. 14:00-17:30
330048 VO 5 ECTS StEOP: Basics of Human Physiology, VO 5ECTS (STEOP BACH 11) - Vorlesung für Studienbeginner im Sommersemester
Ekmekcioglu, Th 25.04. 13:00-16:30
330053 VO 5 ECTS StEOP: Human Anatomy and Histology, VO 5ECTS (STEOP BACH 11) - Vorlesung für Studienbeginner im Sommersemester
Windisch
330034 UE 3 ECTS Histology and Cytology
Weipoltshammer
Popp
330032 UE 2 ECTS Physics Laboratory Course
Markovitsch
330018 UE 6 ECTS Biochemical Practise - für Ernährungswissenschafter
Laggner
330083 VO 3 ECTS Biochemical techniques - (für Ernährungswissenschafter)
Hüttinger
330101 VO 3 ECTS Plant production
Liebhard, Fr 12.04. 12:30-13:30, Fr 12:30-15:00 (11×)
Genser
Majchrzak
330025 VO 3 ECTS History of nutrition - History of nutrition
König, Mo 17:30-19:00 (11×)
330039 VO 1.5 ECTS Communal feeding
Frisch
Majchrzak
330056 SE 1 ECTS Nutritional Sciences Colloquium - Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
Wagner
330077 SE 2 ECTS Wild food I - Die Verwendung einheimischer Wildpflanzen in der menschlichen Ernährung
Till
Wollmann
König
Futschik
Genser
330023 VO 3 ECTS Basics of economics - Basics of economics
Loidolt
330025 VO 3 ECTS History of nutrition - History of nutrition
König, Mo 17:30-19:00 (11×)
330042 VO 3 ECTS Introduction to Economics
Breuer, We 06.03. 09:00-12:00, We 06.03. 14:00-18:00, Fr 15.03. 12:00-14:00, Fr 15.03. 14:30-17:30, Mo 18.03. 11:15-18:00
330056 SE 1 ECTS Nutritional Sciences Colloquium - Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
Wagner
330077 SE 2 ECTS Wild food I - Die Verwendung einheimischer Wildpflanzen in der menschlichen Ernährung
Till
Wollmann
Rust
330016 UE 4 ECTS Laboratory course in food chemistry - for nutritional scientists
Somoza
Cichna-Markl
330051 UE 4 ECTS Laboratory course in food chemistry - for nutritional scientists
Marko
330013 VO 3 ECTS Sport and Nutrition - Physiological basics of performance, training and nutrition
Haber
330036 UE 2 ECTS Practices in Lifestyle and Nutrition Associated Diseases and Dietetics - Basics of special dietetics
Rust
330048 VO 5 ECTS StEOP: Basics of Human Physiology, VO 5ECTS (STEOP BACH 11) - Vorlesung für Studienbeginner im Sommersemester
Ekmekcioglu, Th 25.04. 13:00-16:30
330034 UE 3 ECTS Histology and Cytology
Weipoltshammer
Wanninger
Popp
330032 UE 2 ECTS Physics Laboratory Course
Markovitsch
330018 UE 6 ECTS Biochemical Practise - für Ernährungswissenschafter
Laggner
330083 VO 3 ECTS Biochemical techniques - (für Ernährungswissenschafter)
Hüttinger
330101 VO 3 ECTS Plant production
Liebhard, Fr 12.04. 12:30-13:30, Fr 12:30-15:00 (11×)
Genser
Majchrzak
330025 VO 3 ECTS History of nutrition - History of nutrition
König, Mo 17:30-19:00 (11×)
330039 VO 1.5 ECTS Communal feeding
Frisch
Majchrzak
330056 SE 1 ECTS Nutritional Sciences Colloquium - Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
Wagner
330077 SE 2 ECTS Wild food I - Die Verwendung einheimischer Wildpflanzen in der menschlichen Ernährung
Till
Wollmann
König
Futschik
Genser
330023 VO 3 ECTS Basics of economics - Basics of economics
Loidolt
330025 VO 3 ECTS History of nutrition - History of nutrition
König, Mo 17:30-19:00 (11×)
330042 VO 3 ECTS Introduction to Economics
Breuer, We 06.03. 09:00-12:00, We 06.03. 14:00-18:00, Fr 15.03. 12:00-14:00, Fr 15.03. 14:30-17:30, Mo 18.03. 11:15-18:00
330056 SE 1 ECTS Nutritional Sciences Colloquium - Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
Wagner
330077 SE 2 ECTS Wild food I - Die Verwendung einheimischer Wildpflanzen in der menschlichen Ernährung
Till
Wollmann
Rust
330016 UE 4 ECTS Laboratory course in food chemistry - for nutritional scientists
Somoza
Cichna-Markl
330051 UE 4 ECTS Laboratory course in food chemistry - for nutritional scientists
Marko
330013 VO 3 ECTS Sport and Nutrition - Physiological basics of performance, training and nutrition
Haber
330036 UE 2 ECTS Practices in Lifestyle and Nutrition Associated Diseases and Dietetics - Basics of special dietetics
Rust
330012 VO 3 ECTS Nutrition and Immunology - Food allergies
Hoffmann
Rudolph-König
330011 VO 6 ECTS Cellular and Molecular Biology - for Nutrition Scientists
Hüttinger
330033 VO 3 ECTS [en] Global Nutrition
Bellin-Sesay
330025 VO 3 ECTS History of nutrition - History of nutrition
König, Mo 17:30-19:00 (11×)
330063 SE 2 ECTS [en] Seminar Food Safety
Wagner
330007 SE 2 ECTS Media Studies - Präsentationstechniken, Sprechtechnik, Rhetorik, Kommunikation
Till
König
330056 SE 1 ECTS Nutritional Sciences Colloquium - Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
Wagner
330080 SE 2 ECTS Safety evaluation of novel foods - Safety evaluation of novel foods
Haslberger
330007 SE 2 ECTS Media Studies - Präsentationstechniken, Sprechtechnik, Rhetorik, Kommunikation
Till
König
330056 SE 1 ECTS Nutritional Sciences Colloquium - Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
Wagner
330080 SE 2 ECTS Safety evaluation of novel foods - Safety evaluation of novel foods
Haslberger
330075 VO 3 ECTS Multivariate Methods
Stüger
Stüger
330074 VO 1.5 ECTS Packaging technology
Tacker
330095 VO 1.5 ECTS Food Labeling
Römer
Großklaus
Hampshire
Somoza
330037 VO+SE 3.5 ECTS Environmental impact/environmental analysis - Xenobiotics in the Food Chain: Risk Identification, Risk Assessment, Risk Management, Risk Communication
Brunn
Bellin-Sesay
330033 VO 3 ECTS [en] Global Nutrition
Bellin-Sesay
330007 SE 2 ECTS Media Studies - Präsentationstechniken, Sprechtechnik, Rhetorik, Kommunikation
Till
König
330056 SE 1 ECTS Nutritional Sciences Colloquium - Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
Wagner
330080 SE 2 ECTS Safety evaluation of novel foods - Safety evaluation of novel foods
Haslberger
330007 SE 2 ECTS Media Studies - Präsentationstechniken, Sprechtechnik, Rhetorik, Kommunikation
Till
König
330056 SE 1 ECTS Nutritional Sciences Colloquium - Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
Wagner
330080 SE 2 ECTS Safety evaluation of novel foods - Safety evaluation of novel foods
Haslberger
330075 VO 3 ECTS Multivariate Methods
Stüger
Stüger
Wolf-Spitzer, Fr 11:00-14:00 (4×)
Rudolph-König
Zunft, Mo 03.06. 14:00-14:45, Mo 10.06. 09:00-15:00, Tu 11.06. 09:00-13:30, We 12.06. 09:00-15:00, Th 13.06. 09:00-15:00
330025 VO 3 ECTS History of nutrition - History of nutrition
König, Mo 17:30-19:00 (11×)
330007 SE 2 ECTS Media Studies - Präsentationstechniken, Sprechtechnik, Rhetorik, Kommunikation
Till
König
330056 SE 1 ECTS Nutritional Sciences Colloquium - Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
Wagner
Stadlmayr
330080 SE 2 ECTS Safety evaluation of novel foods - Safety evaluation of novel foods
Haslberger
330007 SE 2 ECTS Media Studies - Präsentationstechniken, Sprechtechnik, Rhetorik, Kommunikation
Till
König
330056 SE 1 ECTS Nutritional Sciences Colloquium - Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
Wagner
Stadlmayr
330080 SE 2 ECTS Safety evaluation of novel foods - Safety evaluation of novel foods
Haslberger
Genser
330017 VO 3 ECTS Accounting and costing
Vielhaber
330023 VO 3 ECTS Basics of economics - Basics of economics
Loidolt
330024 SE 2 ECTS Seminar Habitat forming/Human ecology - Habitat forming under human-ecological aspects
Lötsch
330032 UE 2 ECTS Physics Laboratory Course
Markovitsch
330035 UE 2 ECTS Curriculum and Lesson Planning - Independent acting in lesson
Hauer-Banas
330042 VO 3 ECTS Introduction to Economics
Breuer, We 06.03. 09:00-12:00, We 06.03. 14:00-18:00, Fr 15.03. 12:00-14:00, Fr 15.03. 14:30-17:30, Mo 18.03. 11:15-18:00
330046 VO 5 ECTS StEOP: Dietetics: Applied and Multidisciplinary - für Studienbeginner im Sommersemester
Rust, We 06.03. 13:00-16:30, We 13.03. 14:00-17:30
330062 UE 2 ECTS Botanic exercises - Botanik pflanzlicher Lebensmittel
Till
Kolbe Karall
330015 UE 2 ECTS projects in subject home economics - Haushaltsökonomie und Ernährungswissenschaften
Hauer-Banas
330021 VO+UE 4 ECTS Household and food technology - (unter Berücksichtigung gesellschaftskritischer, geschlechtsspezifischer Arbeitsteilung)
Blechinger-Zahnweh
Lammer
330036 UE 2 ECTS Practices in Lifestyle and Nutrition Associated Diseases and Dietetics - Basics of special dietetics
Rust
Rust
330077 SE 2 ECTS Wild food I - Die Verwendung einheimischer Wildpflanzen in der menschlichen Ernährung
Till
330093 VO+SE 3 ECTS Specialised Course in Teaching
Borota-Buranich
330101 VO 3 ECTS Plant production
Liebhard, Fr 12.04. 12:30-13:30, Fr 12:30-15:00 (11×)
330043 VO 3 ECTS Home Economics - und Arbeitsorganisation des Haushaltes
Kollmann, Th 16:30-18:00 (13×)
König
330055 SE 5 ECTS Instruction to scientific work - für Doktoranden der Ernährungswissenschaften
Rust
330056 SE 1 ECTS Nutritional Sciences Colloquium - Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
Wagner
Stadlmayr

Last modified: We 13.06.2018 00:37