A. Bachelor Degree Programme in Nutritional Sciences (2009)
330008 VO 5 ECTS Basics in Nutrition: Applied and Multidisciplinary - Teil der STEOP im Bachelorstudium Ernährungswissenschaften Version 2013, Version 2011 und im UF HÖK, Teil der STEP im Bach Version 2009
Rust
Malarek
Goldenberg
Weipoltshammer
Kählig
Lötsch
Till
Philipp
Markovitsch
Hoffmann
Cichna-Markl
Laggner
Wagner
Wagner
Majchrzak
Holzmüller
Till
Wagner
Schmoelzer
Lemmens
Manafi
Manafi
König
Holzmüller
Till
Loidolt
Wagner
Schmoelzer
Hoffmann
König
Rust
Rust
Graf
Marko
Somoza
330049 VO 5 ECTS Food Technology - Chemical Food Technology and Physical Techniques of Food Processing
Berghofer
Cichna-Markl
Marko
Marko
Koßdorff
Wagner
330036 UE 2 ECTS Practices in Lifestyle and Nutrition Associated Diseases and Dietetics - Basics of special dietetics
Rust
Rust
Wagner
Last modified: We 13.06.2018 00:38