Universität Wien

Specialisation in Food Quality and Food Safety (Module 1-12)

330075 VO 3 ECTS Multivariate Methods
Stüger
Stüger
330074 VO 1.5 ECTS Packaging technology
Tacker
330095 VO 1.5 ECTS Food Labeling
Römer
330080 VO+SE 3 ECTS Safety Evaluation of Novel Foods - Safety evaluation of novel foods
Haslberger
Hampshire
Somoza
330037 VO+SE 3.5 ECTS Environmental impact/environmental analysis - Xenobiotics in the Food Chain: Risk Identification, Risk Assessment, Risk Management, Risk Communication
Brunn
Bellin-Sesay
330033 VO 3 ECTS [en] Global Nutrition
Bellin-Sesay
330007 SE 2 ECTS Media Studies - Präsentationstechniken, Sprechtechnik, Rhetorik, Kommunikation
Till
Schwingshackl
Ekmekcioglu, We 15:00-17:30 (2×), Tu 15:00-17:30 (4×), We 18.05. 15:45-18:15, Tu 24.05. 13:15-16:30
330056 SE 1 ECTS Nutritional Sciences Colloquium - Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
Wagner
330007 SE 2 ECTS Media Studies - Präsentationstechniken, Sprechtechnik, Rhetorik, Kommunikation
Till
Schwingshackl
Ekmekcioglu, We 15:00-17:30 (2×), Tu 15:00-17:30 (4×), We 18.05. 15:45-18:15, Tu 24.05. 13:15-16:30
330056 SE 1 ECTS Nutritional Sciences Colloquium - Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
Wagner

Last modified: We 13.06.2018 00:40