UF HE 10 Electives (0-10 ECTS)
Wahlbereich für alle Teilcurricula der Unterrichtsfächer
- 070278 PS Und was hat das mit mir zu tun? - Formale Grundlagen der Geschichtsdidaktik. Geschichte- und Politikunterricht in der schulischen Praxis
- 290139 VO Introduction into Business Administration for Geography students
- 330005 VO Basics of Food Sensory - für Bachelorstudium
- 330009 UE Practice in Basics of Food Sensory - für Bachelorstudium
- 330014 VO+UE First Aid including accident prevention
- 330017 VO Accounting and costing
- 330020 VO Irradiation: basics (chemical and biological) - food preservation
- 330034 SE Methods of teching and learning
- 330039 VO Basics in Community Nutrition
- 330041 VO Food Safety and Food Toxicology
- 330046 VO Genetics and Molecular Biology
- 330048 VO Organic chemistry
- 330056 SE Nutritional Sciences Colloquium - Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
- 330058 SE Seminar on Nutritional Sciences
- 330073 SE Special mediatechniques for Lectureship
- 330084 VO+SE Communication- and mediaresearch
- 330089 UE Microbiology Practicals
- 330112 VO Anatomy and Histology
- 330130 UE ( PH-NÖ ) Practise: Professionalizing in Food Preparation - für Bachelor Lehramt in Kooperation mit der PH NÖ
Last modified: We 21.04.2021 11:40