Universität Wien

B. Master Degree Programme - Nutritional Sciences

330012 VO 3 ECTS [en] Nutrition and Immunology - Food allergies
Réthy
Rudolph-König
330011 VO 6 ECTS Cellular and Molecular Biology - for Nutrition Scientists
Hüttinger
330025 VO 3 ECTS History of nutrition - History of nutrition
König
330063 SE 2 ECTS [en] Seminar Food Safety
Wagner
330007 SE 2 ECTS Media Studies and Teaching Techniques - Präsentationstechniken, Sprechtechnik, Rhetorik, Kommunikation
Till
Baierl
330014 SE 2 ECTS Safety evaluation of novel foods - Safety evaluation of novel foods
Haslberger
330056 SE 1 ECTS Nutritional Sciences Colloquium - Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
Wagner
330007 SE 2 ECTS Media Studies and Teaching Techniques - Präsentationstechniken, Sprechtechnik, Rhetorik, Kommunikation
Till
Baierl
330014 SE 2 ECTS Safety evaluation of novel foods - Safety evaluation of novel foods
Haslberger
330056 SE 1 ECTS Nutritional Sciences Colloquium - Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
Wagner
Stüger
330075 VO 3 ECTS Multivariate Methods
Stüger
330074 VO 1.5 ECTS Packaging technology
Tacker
330095 VO 1.5 ECTS Lebensmittelkennzeichnung - Food Labeling
Römer
Großklaus
Hampshire
Somoza
330037 VO+SE 3.5 ECTS Environmental impact/environmental analysis - Xenobiotics in the Food Chain: Risk Identification, Risk Assessment, Risk Management, Risk Communication
Brunn
Bellin-Sesay
330033 VO 3 ECTS [en] Global Nutrition
Bellin-Sesay
330007 SE 2 ECTS Media Studies and Teaching Techniques - Präsentationstechniken, Sprechtechnik, Rhetorik, Kommunikation
Till
Baierl
330014 SE 2 ECTS Safety evaluation of novel foods - Safety evaluation of novel foods
Haslberger
330056 SE 1 ECTS Nutritional Sciences Colloquium - Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
Wagner
330007 SE 2 ECTS Media Studies and Teaching Techniques - Präsentationstechniken, Sprechtechnik, Rhetorik, Kommunikation
Till
Baierl
330014 SE 2 ECTS Safety evaluation of novel foods - Safety evaluation of novel foods
Haslberger
330056 SE 1 ECTS Nutritional Sciences Colloquium - Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
Wagner
Stüger
330075 VO 3 ECTS Multivariate Methods
Stüger
330033 VO 3 ECTS [en] Global Nutrition
Bellin-Sesay
Bellin-Sesay
330033 VO 3 ECTS [en] Global Nutrition
Bellin-Sesay
330043 VO 3 ECTS Nutrient sociology
Oltersdorf
330007 SE 2 ECTS Media Studies and Teaching Techniques - Präsentationstechniken, Sprechtechnik, Rhetorik, Kommunikation
Till
Baierl
330014 SE 2 ECTS Safety evaluation of novel foods - Safety evaluation of novel foods
Haslberger
330056 SE 1 ECTS Nutritional Sciences Colloquium - Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
Wagner
Stadlmayr
330007 SE 2 ECTS Media Studies and Teaching Techniques - Präsentationstechniken, Sprechtechnik, Rhetorik, Kommunikation
Till
Baierl
330014 SE 2 ECTS Safety evaluation of novel foods - Safety evaluation of novel foods
Haslberger
330056 SE 1 ECTS Nutritional Sciences Colloquium - Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
Wagner
Stadlmayr
Stüger
330075 VO 3 ECTS Multivariate Methods
Stüger
330043 VO 3 ECTS Nutrient sociology
Oltersdorf
Rudolph-König
330025 VO 3 ECTS History of nutrition - History of nutrition
König
330007 SE 2 ECTS Media Studies and Teaching Techniques - Präsentationstechniken, Sprechtechnik, Rhetorik, Kommunikation
Till
Baierl
330014 SE 2 ECTS Safety evaluation of novel foods - Safety evaluation of novel foods
Haslberger
330056 SE 1 ECTS Nutritional Sciences Colloquium - Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
Wagner
Stadlmayr
330007 SE 2 ECTS Media Studies and Teaching Techniques - Präsentationstechniken, Sprechtechnik, Rhetorik, Kommunikation
Till
Baierl
330014 SE 2 ECTS Safety evaluation of novel foods - Safety evaluation of novel foods
Haslberger
330056 SE 1 ECTS Nutritional Sciences Colloquium - Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
Wagner
Stadlmayr

Last modified: We 13.06.2018 00:37